Kundservice& specialist digital marknadsföring

Kundservice& specialist digital marknadsföring

Om tjänsten:
Tjänsten innehåller två delar:

Som digital marknadsföringsspecialist ansvarar du för att driva och underhålla BraByggare.se närvaro i våra egna och externa digitala kanaler, främst sociala medier samt SEO, SEM och displaykampanjer.

Som kundserviceansvarig på BraByggare.se är du den första kontakten och vår representant för beställare och ibland även byggare då de kontaktar oss via telefon, mail eller chat.

I all kommunikation erbjuder du kunden en positiv upplevelse genom uppfylla våra varumärkeslöften; trygga, professionella och användbara.

Om dig:
- Du är duktig på att kommunicera, i både i tal och skrift och har jobbat framgångsrikt med kundkommunikation tidigare
- Du har god erfarenhet av att ha jobbat med digital marknadskommunikation från tidigare arbetsplats eller platser
- Du har gärna erfarenhet av byggindustrin och byggentreprenead
- Som person är du noggrann, positiv och duktig på att ta människor.
- Du har relevant utbildning och är intresserad av att lära dig mer om digital kommunikation och byggbranschen och utnyttja potentialen.

Låter det här intressant? Maila ett CV och en kort presentation om varför du skulle passa som vår nästa kundservice& digitala marknadsspecialist.
Mer info
Kontaktperson Jonas Ahnve
Telefon 010-7077379
Email Mejla Jonas Ahnve
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://brabyggare.se
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BraByggare.se är en ledande marknadsplats för förmedling av uppdrag till företag som är verksamma inom bygg. Uppdragen rör sig från drömmar och idéer som ska bli ritningar med hjälp av arkitekter till alla typer av specialister inom bygg eller helhetsleverantörer som bygger verklighet av idéer och ritningar.

Genom att koncentrera oss på byggindustrin har
BraByggare.se vuxit med kvalitet – och vi förmedlar varje år cirka 25 000 byggprojekt över hela landet.

BraByggare.se ägs av Villaägarnas Riksförbund, och vårt uppdrag från dem är solklart – vi ska hjälpa deras över 300 000 medlemmar och andra uppdragsgivare att hitta professionella hantverkare. Vi ägs också av Beijer Byggmaterial och genom dem erbjuds våra hantverkare exklusiva avtal och andra förmåner.

Vi är ett gäng säljfokuserade, färgstarka personer som gillar att göra affärer, har högt i tak och skrattar ofta. Vi sitter på central adress i Stockholms innerstad.