SNICKARE/MÅLARE

SNICKARE/MÅLARE

VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Bröderna Näslund Byggare AB söker snickare samt målare för omgående anställning.

BNB arbetar främst inom ROT-sektorn och med byggservice. Vi utför uppdrag inom hela Stor-Stockholm samt i
Södertälje med omnejd. Huvudkontoret ligger i Södertälje och våra entreprenader i Stockholm styrs via ett lokalkontor innanför Tullarna.

BNB har ramavtal med ett flertal stora försäkringsbolag och fastighetsförvaltare, vilket ger en stabil orderingång även i orostider.

Vi ser nu ett behov av nya snickare och målare i både Södertälje och Stockholm. Du skall vara svensktalande, flexibel och trivas med att arbeta ihop med andra, men även fungera självgående. Du kommer dagligen att arbeta i nära kontakt med våra kunder, beställare och projektledare. Ansvarstagande och social kompetens är därför viktiga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Gå gärna in på vår hemsida www.bnb.se och läs mer om oss.

Välkommen med din ansökan, där du berättar om vem du är, tidigare erfarenhet och lämnar två referenser vi kan kontakta vid behov.
Ansökan mailas till helena.naslund@bnb.se
Mer info
Email Mejla Bröderna Näslund Byggare AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BNB grundades 1997 och är idag en välkänd aktör inom framför allt ROT och byggservice. Vi omsätter närmare
100 miljoner kronor, har drygt 35 anställda och med huvudkontor i Södertälje och lokalkontor i Stockholm täcker vår samlade organisation större delen av Stor-Stockholm och Sörmland. Vi är förtroendeentreprenörer för flera av de större försäkringsbolagen och har ramavtal med ett antal större fastighetsägare-/förvaltare.
Vi är totalentreprenör i de flesta uppdrag. Utöver vår egna hantverkare har vi via ramavtal daglig tillgång till ett drygt 30-tal underentreprenörer inom framför allt el, VVS, måleri, ventilation, plåt, smide, glas, bygg och anläggning. Vi har även ett nära samarbete med systerföretagen Fastkon AB (fuktutredningar och avfuktning) och
Rentssupport AB (maskinuthyrning)
Vi är självklart medlemmar i Byggföretagen.