BNB SÖKER DRIVEN PROJEKTLEDARE

BNB SÖKER DRIVEN PROJEKTLEDARE

Bröderna Näslund Byggare AB (BNB) är indelat i två affärsområden; Byggservice och Entreprenader. Affärsområde Byggservice arbetar främst med försäkringsskador, där vi årligen får in cirka 900 uppdrag. Även affärsområde Entreprenader är fokuserat på ROT och är under stark expansion. Till det senare affärsområdet söker vi en driven projektledare.

Du får ansvar för om-, tillbyggnads- och renoveringsprojekt i spannet mellan 1 - 30 Mkr för våra befintliga beställare, som främst utgörs av större fastighetsägare och förvaltare. Vid sidan om att upprätthålla våra goda kundrelationer, ser vi gärna att du även arbetar proaktivt för att fånga in nya uppdrag och beställare. Det förutsätter att du är driven, social och gillar att göra affärer.

Du leder och har ansvar för dina projekt, som kan vara parallella, från start till mål. Konkret innebär det att du har det övergripande ansvaret för kalkylering, planering, ledning, kontakt med beställare, det ekonomiska resultatet och samtliga delar av entreprenadernas KMA-planer.

BNB är certifierade enligt Byggföretagens BKMA-certifiering (tidigare BF9K). Är du byggnadstekniskt kunnig och strukturerad, kommer du att lyckas - du får stöd av tydliga och effektiva rutiner, processer och administrativa verktyg, som du kan följa och luta dig emot genom hela entreprenadprocessen. Vi kommer självklart också att ge dig nödvändig tid och stöd för att du ska komma in i vårt sätt att arbeta, vilket alltid omfattar ett självklart administrativt stöd.

Vi har vårt huvudkontor i Södertälje, men du utgår från vårt kontor i Årsta Park. Där sitter också övriga projektledare som ansvarar för våra projekt i Stockholm. Vi har möjlighet att anställa dig omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi söker balans mellan könen, vilket är ett av våra jämställdhetsmål. Vi ser därför gärna kvinnliga sökande.

Kravprofil

Utöver kompetens och personliga egenskaper som framgår av tjänstebeskrivningen ovan, har vi följande krav:
  • Du behärskar det svenska språket flytande och du har inga problem att kommunicera både i tal och skrift.
  • Vi tänker oss att du är mellan 35 - 45 år och har minst tre års erfarenhet som projektledare.
  • Du har någon form av byggnadsteknisk utbildning och vi tror att du utvecklat din kompetens ytterligare genom relativt långvarigt arbete i branschen.
  • Du har intyg för Bas U/Bas P.
  • Du har B-körkort.
Meriterande

Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av kvalificerat kalkylarbete i programvaran Meps 2.0.
  • Har erfarenhet av det administrativa verktyget Bygglet.
  • Har erfarenhet av hur försäkringsskador regleras.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Email Mejla Bröderna Näslund Byggare AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ett trettiotal anställda och ramavtal med ett drygt trettiotal underentreprenörer inom installation, bygg och anläggning omsätter vi årligen cirka 90 Mkr. BNB grundades 1997 - vi firar i år 25-årsjubileum - och vi har sedan dess kontinuerligt vuxit organiskt. Som förtroendeentreprenör för några av Sveriges största försäkringsbolag samt genom ramavtal med ett stort antal fastighetsägare och förvaltare, har vi ett kontinuerligt inflöde av uppdrag och är därmed normalt inte konjunkturkänsliga.