Lönekoordinator till multinationellt bolag i city!

Lönekoordinator till multinationellt bolag i city!

Vår kund är ett av världens mest ledande bolag inom management consulting. En av deras lönekoordinatorer går på föräldraledighet och de söker därför nu en konsult. Detta är ett föräldravikariat via Wise Professionals på heltid med start i mars 2020. Uppdraget är 12 månader långt.

Ditt uppdrag

Du kommer tillhöra ett tajt och samarbetsorienterat team bestående av ytterligare två lönekoordinatorer. Vår kund har ca 500 nordiska löner som är outsourcade. Ditt primära fokus kommer vara att ansvara för administrationen och rapporteringen till extern löneleverantör för företagets knappt 300 svenska löner. Förutom att ansvara för att rätt underlag förmedlas i rätt tid till lönebyrån kommer du ha en supporterande funktion gentemot organisationen och därmed mycket kontakt med personal och konsulter. Vidare kommer du arbeta nära HR-personal i Norden för att säkerställa att anställdas löneuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Koordinera företagets svenska löner
  • Vara kontaktperson och kravställande gentemot Azets som är outsourcingsbyrån
  • Administrera skattefrågor gällande löner
  • Förbereda och genomföra lönebetalningstransaktionerna i bankfiler
  • Hålla dig uppdaterad kring lagar och regler gällande löner och skatter
  • Supportera det nordiska HR-teamet i frågor gällande lön
Din bakgrund

Då du kommer arbeta självständigt tror vi att du har några års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete. Vi ser även gärna att du har arbetat som lönekoordinator tidigare. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö är det starkt meriterande, dock inget krav. Vi lägger även stor vikt på dina personliga egenskaper. För att passa in hos vår kund tror vi att du har skinn på näsan, är en lagspelare samt prestigelös. Du är vidare systemvan och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvariga Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 070- 713 00 48) och Malin Andersson (malin.andersson@wise.se, 073- 674 62 26. Konsultchef är Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se, 073- 515 31 83)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (21 dagar kvar)