Key Account Manager till Bostik, Stockholm

Key Account Manager till Bostik, Stockholm

Key Account Manager
Sverige

Bostik är ett av
världens största företag specialiserat på lim och tätnings- och byggprodukter.
Vi har cirka 5000 anställda i 50 länder spridda över fem kontinenter världen över.

Som KAM för bygg- och färgfackhandeln på Bostik kommer du att arbeta med branschens bästa produktportfölj inom lim, fog- & tätningsmassor, cementbaserade fästmassor, golvspackel och väggspackel. Dina kunder finns inom bygg- och färgfackhandeln.

Arbetsuppgifter
Som KAM får du det övergripande ansvaret att centralt bearbeta flertalet av våra kunder inom bygg- och färgfackhandeln i Sverige. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att ansvara för att upprätta avtal, prisstrategier, lönsamhet och sortimentsanpassning. Du kommer även att ansvara för att implementera centrala kampanjer, aktiviteter samt genomföra sambesök med lokala säljare vid behov. Beroende på person och erfarenhet finns det en tydlig målsättning att tjänsten även kommer att innefatta en säljledande roll med ansvar för fyra säljare.

Du kommer att jobba
nära Richard Svensson, Commercial Manager Retail Northern Europé, som du också rapporterar till.

"Är man driven, har energi och en positiv grundinställning så kommer man långt. Vi har många bra och kompetenta medarbetare i vår organisation, och det ges utrymme för alla att växa på olika sätt med sina uppgifter.


Det är också genom samarbete med hela teamet/företaget som Bostik kan visa alla sina styrkor för kunderna. Så för att lyckas - både som individ och som företag - så krävs det att alla lagdelare samarbetar på bästa sätt och mot samma mål. Det är min uppgift som chef att arbeta för detta."


Läs mer om vad Richard har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/bostik

Profil

Du har en gedigen säljbakgrund, med erfarenhet från bygghandeln.

Placeringsort: Stockholm, alternativt Helsingborg

Vi erbjuder
  • En nyckelposition i ett framgångsrikt bolag med stark marknadsposition
  • Ett omväxlande och självständigt arbete inom ett internationellt företag med en spännande och nyskapande miljö
  • Välkänt varumärke med gott renommé
  • Gedigen introduktion och produktutbildning
  • Ett arbete som ger dig stora möjligheter till personlig utveckling
  • Möjlighet att växa in i en säljledande roll
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson på telefon 0708-306543.

Då urvalsprocessen
sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. Företaget omsätter € 1,95 miljarder. Bostik Group har 50 produktionsställe med 6000 anställda, 4 forsknings- och utvecklingscentra samt tio "applied research centers". Sedan februari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA, vilken har en årlig försäljning på ca € 7,7 miljarder. Huvudkontoret ligger i Paris, koncernen har 137 produktionsanläggningar, 61 i Europa, 34 i Nordamerika och 42 i Asien. I Bostik Northern Europe ingår totalt 4 länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring €60 miljoner och har 130 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. För mer information om Bostik besök www.bostik.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, key account, account manager, KAM, utesälj, utesäljare, fältsäljare