Redovisningsekonom till bostadsrättsföreningen Brickbandet i Bromma!

Redovisningsekonom till bostadsrättsföreningen Brickbandet i Bromma!

Vi på bostadsrättsföreningen Brickbandet söker just nu en glad och duktig redovisningsekonom till vårt förvaltningsteam på kontoret i Bromma!

Arbetsbeskrivning

I din roll som Redovisningsekonom kommer du att arbeta nära vår tekniska förvaltare och kansliansvarige samt den operativa delen av vår bostadsrättsstyrelse. Du har en flexibel och utmanande arbetsroll där fokus ligger på det löpande arbetet med bland annat föreningsredovisning, lönehantering, bokslutsarbete och andra fastighetsrelaterade frågor av ekonomisk karaktär. Du tycker det är spännande med förvaltning och vill gärna koppla ditt arbete till både effektivisering och utveckling av fastighetsbeståndet samt frågor som berör boendenöjdhet.
I arbetsrollen arbetar du självständigt och uppskattar att arbeta med varierade arbetsuppgifter, både högt och lågt.

Som redovisningsekonom hos oss är dina främsta arbetsuppgifter bl.a:
  • Löpande redovisning
  • Avisering och inbetalningar
  • Löneadministration
  • Avstämningar
  • Skattedeklarationer
  • Bokslut och årsredovisning
  • Ekonomisk projektutvärdering
  • Rapportering
  • Boendekontakt i ekonomifrågor
  • Beslutsrådgivning

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning, som har arbetat som redovisningsekonom i ca 2-3 år och med ett starkt intresse och/eller erfarenhet av bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltning.

Du är organisatorisk och noggrann i ditt arbete och tycker om att utvecklas individuellt samt samarbeta med andra i en positiv och lättsam arbetsmiljö. Du är trygg i självständigt arbete och ser långsiktigt på din nästa anställning. Du har även ett sinne för att förklara ekonomi på ett sätt som är förståeligt för beslutsfattare som till vardags inte arbetar med ekonomi och har en lösningsorienterad och prestigelös approach till din arbetsroll.
Är du dessutom en glad och positiv person så kommer du passa bra in hos oss.

Tror du att denna tjänst är rätt för dig, tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!

Din ansökan skickas till rekrytering@inconzeptum.se och innehåller med fördel både ett CV och ett kortare personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du söker denna tjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt ök med möjlighet till tidigt startdatum.

Kontakt
Ansvarig rekryteringskonsult; Inconzeptum AB, e-post rekrytering@inconzeptum.se, kontaktperson: Philip Ivarsson, 0736 91 23 73

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Telefon 0736912373
Email Mejla Bostasrättsföreningen Brickbandet
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://brickbandet.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brf Brickbandet som förening präglas av personligt engagemang och affärsmässighet och lägger stor vikt vid att vara en trygg och professionell arbetsgivare där alla medarbetare jobbar tätt tillsammans i en social och glad arbetsmiljö.

BRF Brickbandet är en av Stockholms största bostadsrättsföreningar, beläget i Bromma som tillsammans med sin grannförening Norrby idag förvaltar ca 1 000 bostäder. Vårt uppdrag är att ständigt sträva efter att effektivisera vår förvaltning och förädla våra fastigheter med medlemmarna i fokus. Hos oss arbetar förvaltare, fastighetsskötare, lokalvårdare, administratörer, och ekonomer och bildar tillsammans ett förvaltningsteam med stor arbetsglädje och driv.