Jurist till Bostadsförmedlingen

Jurist till Bostadsförmedlingen

Om bolaget

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB förmedlar lediga hyreslägenheter i Stockholmsregionen. Genom en effektiv digital förmedlingstjänst och ett samarbete med cirka 200 fastighetsbolag förmedlade vi under 2017 närmare 12 000 lägenheter. Både från privata och kommunala bolag. Vår roll är att på en svår bostadsmarknad göra det lite enklare att hitta och hyra ut hyresrätter i regionen. Vi är idag ca 95 medarbetare och ingår i koncernen Stockholms stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Läs gärna mer på www.bostad.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Bostadsförmedlingen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med fokus på att förmedla alltfler lägenheter. Som jurist på staben kommer du att arbeta i en bred roll med sedvanliga bolagsjuristuppgifter samt med upphandling, inköp och dataskyddsfrågor. I uppdraget ingår att se till att verksamheten följer rådande regler och lagar kring arkivhantering, utlämnande av handlingar med mera. I tjänsten ingår att vara bolagets dataskyddsombud.

I rollen som jurist på Bostadsförmedlingen kommer du att stötta verksamheten i olika juridiska frågor och kommer därmed att ha många kontaktytor internt. Du rapporterar till stabschefen.

Vem är du?

Vi söker dig med fullgjord juristexamen och minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet från att arbeta med upphandling samt har god förståelse för LOU och dataskyddsfrågor. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom offentlig sektor och med fördel inom kommunal verksamhet.

För rollen krävs mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som i skrift.

Personliga egenskaper

Eftersom du kommer att vara ensam i denna funktion tror vi att du är en engagerad och driven person som är van att arbeta självständigt. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är prestigelös och nyfiken samt har integritet. Du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Vi erbjuder

Hos Bostadsförmedlingen har vi ett nära ledarskap och vi arbetar i team med kontinuerlig feedback och coaching som en naturlig del av vardagen. Under hösten 2018 flyttar vi till nyrenoverade lokaler i Globenområdet där vi kommer att sitta i öppet kontorslandskap.

Hälsa och friskvård är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi strävar efter en bra balans i livet, därför erbjuder företaget en friskvårdstimme i veckan, erbjuder massage och vi har även friskvårdsbidrag.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2018-06-17.

Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista ansökningsdag presentera utvalda kandidater till Bostadsförmedlingen.

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Cardelius via mail: lena.cardelius@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Start

Enligt överenskommelse

Villkor och lön

Tillsvidareanställning, lön enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.