Bosch Rexroth AB söker nu en Ekonomiassistent till Back office

Bosch Rexroth AB söker nu en Ekonomiassistent till Back office

Arbetar du i dag som ekonomiassistent eller som administratör med stor erfarenhet av ekonomi och vill utvecklas i en omväxlande och internationell miljö? Då kan det vara just dig som vi söker till vårt gäng i Älvsjö!

Uppdrag / Arbetsuppgifter
Vi söker nu en kollega på leverantörskontra till vårt Nordiska Shared Service Center i Älvsjö. Rollen hos oss innebär en ansvarsfull position på back office, där du arbetar med print, kontroll och scanning av fakturor, support till våra leverantörer och outsoursade enhet. Du skapar stamdata och följer upp påminnelser. Du underhåller listor och ser till att utbetalningar flyter på och betalas i tid. Du är till stor del involverad i utveckling av processer och förbättring av våra rutiner.

I vårt dagliga arbete ansvarar vi tillsammans för leverans och service till våra systerbolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du ingår i ett team om nio personer och rapporterar till ansvarig chef Diana Kämpe för vårt Nordiska Shared Cervice Center.

Bakgrund.
Vi söker dig som vill utvecklas i eninternationell miljö. Du har relevant ekonomisk utbildning och minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du har goda datakunskaper och tidigare erfarenhet av SAP är meriterande. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du behärska engelska och svenska flytande i både tal och skrift. Talar du något av de övriga nordiska språken är det mycket meriterande. Som ekonomiassistent på back office har du en mycket viktig funktion och många kontakt ytor.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är drivande, noggrann och strukturerad. Du är positiv och van att ta stort ansvar. Vi vill att du är serviceinriktad och ser till att alla uppgifter utförs på bästa sätt och drivs av att få saker gjorda. Du tycker om att effektivisera och förbättra rutiner och processer och du är van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. I denna rekrytering ligger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontakt
Om du har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Helene Svensson 08-7279226.
För mer information om tjänsten kontakta ansvarig chef Diana Kämpe på telefon 08-727 9215.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan ske löpande, skicka in din ansökan till rekrytering@boschrexroth.se senast den 2018-11-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vv skriv " Ansökan – "Ekonomiassistent" i mail rubriken.

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company
Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik.
Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I
Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. www.boschrexroth.se

Varför jobba på Bosch?
På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.
Mer info
Kontaktperson Helene Svensson
Telefon 08-7279226
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)