Account Manager

Account Manager

Är du en vass säljare med erfarenhet inom b2b och/eller media- och kommunikationsbranschen som vill jobba på en modern contentbyrå med Sveriges bästa erbjudande inom mediedistribution? Då kan du vara vår nästa kollega!

Här kan du läsa mer om hur några av våra medarbetare beskriver sin vardag på Borg Owilli.

Rollbeskrivning

I rollen som Account Manager kommer du både att identifiera nya och förvalta befintliga kunder. Du kommer bland annat att arbeta i samarbete med tre av Sveriges största mediehus med titlar som Svenska Dagbladet, Omni Ekonomi, Ny Teknik, Privata Affärer och Dagens Industri. Du kommer även att arbeta med försäljning av andra delar inom bolagets erbjudande så som exempelvis våra podcasts.

Telefonen kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg, men du kommer även att boka in fysiska möten med såväl nya som befintliga kunder för att utveckla kundrelationerna vidare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
  • Kundförberedelser och kundanalys
  • Säljprospektering och leadsbearbetning
  • Säljsamtal, ingående och utgående
  • Offerering
Den långa säljerfarenhet som finns i bolaget bidrar till en förståelse för vad som skapar en positiv och stark säljkultur. Vi tror inte på hierarkier utan litar på förmågan hos våra medarbetare. Vi lär oss hela tiden av varandras erfarenheter, och eftersom våra medarbetare har olika bakgrunder breddas ständigt bolagets kompetens. På Borg Owilli får du möjlighet till en snabb och individanpassad karriärutveckling med fast lön och generös provisionsmodell. Bra prestationer belönas stort! Detta kan bli din start på en långsiktig karriär hos oss.

Vem vi söker

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och snabbt vill ta mycket eget ansvar. Du är van vid att driva försäljning mot såväl nya som återkommande (företags)kunder och har drivkraften att motivera dig själv till att överträffa definierade mål. Vidare behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska samt vara van vid att sälja via telefon. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är bekväm med att prata med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt. För oss är det ett extra plus i kanten om du:
  • Har erfarenhet av försäljning inom media/kommunikation
  • Har relevant eftergymnasial utbildning
Vårt erbjudande till dig

På Borg & Owilli tycker vi att det ska det vara roligt att gå till jobbet. Därför investerar vi i våra medarbetare. Allt vi gör genomsyras av engagemang, kreativitet och en gnutta galenskap. Vi letar alltid efter unika personligheter som kan bidra till den härliga stämningen vi har på kontoret.

Känn dig som hemma Vårt kontor ska vara en plats där man är bland vänner – inte bara kollegor. Därför firar vi vår framgång tillsammans, lyfter varandra och bjuder in till AW, temadagar och en hel del andra aktiviteter.

En platt organisation där initiativ uppmuntras Hos oss uppmuntras alltid egna initiativ och idéer. Vi tror att bolaget blir som bäst när vi utvecklar det tillsammans.

Din utveckling Vi arbetar i en feedbackintensiv vardag och vill att du alltid ska befinna dig i en miljö där du kan inspireras och utvecklas av din omgivning.

Hälsa och välmående Engagemang, utveckling och välmående står i centrum hos oss. För oss är både friskvårdsbidrag, samtalsstöd och tjänstepension en självklarhet.

Mer om tjänsten

Omfattning: Heltid, 100%.

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Start: I början av maj / enligt överenskommelse

Placering: Stockholm, Östermalm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://borgowilli.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Borg Owilli är en prisbelönad contentbyrå som är specialiserade inom distribution av innehåll. För att ni ska lyckas med er kommunikation är vår metod kvalitativt innehåll som presterar genom exklusiva distributionskanaler.