Hej du trevliga, unika Account Manager

Hej du trevliga, unika Account Manager

Drivs du av att göra dina kunder nöjda? Vill du hitta hem i en varierad grupp av unika personligheter? Trivs du dessutom att jobba mot konkreta mål? Då tror vi att du kommer gilla oss!

Din roll hos oss:

Din titel hos oss på Bookmaster kommer att vara New Business Consultant, en roll likvärdig med titlar som t.ex. mötesbokare/säljare, men med det lilla extra! Dina dagar hos oss kommer vara fyllda med uppgifter som: utföra mötesbokningar för dina kunder, visst kundansvar samt regelbunden kunduppföljning ute hos kund. Du kommer jobba delvis enskilt, men även i olika kundteam tillsammans med 2-3 glada kollegor. Vi startar varje morgon med ett gemensamt framför budgettavlan där vi tillsammans planerar dagen och har möjlighet att ge varandra råd och peppning inför dagen.

Du jobbar efter en veckobudget i öppen kontorsmiljö i Stockholm City, Östermalm. Dina närmsta kollegor består av andra New Business Consultants och en engagerad Sales Coach vars primära mål är att stötta dig i dina arbetsuppgifter och hjälpa dig att utvecklas. Vi vill att du ska kunna uppnå din fulla potential hos oss!

Om oss:

Bookmaster är ett företag med stora ambitioner som funnits i Stockholm i över 17 år. Vårt primära fokus är att hjälpa våra kunder få in nya kunder och skapa affärer. Vi jobbar med en stor bredd av branscher, t.ex. reklambyråer, ideella organisationer, IT-konsultbolag etc. Vi ser oss själva som en förlängning av våra kunders försäljningsorganisation och kallar oss själva därför för deras New Business Partner. Vi är en blandad grupp av unika personligheter i alla åldrar och bakgrunder som trivs tillsammans och ofta hittar på saker tillsammans. Vår glädje, våra olikheter och vårt kundfokus förenar oss

Vi söker en person som:
  • Tycker om att jobba mot tydliga dag/veckomål
  • Uppskattar en familjär miljö
  • Vill påverka sin egen lön
  • Gärna har någon form av tidigare säljbakgrund
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm City, Östermalm Riddargatan
Arbetstider: Kontorstider, 08:00-17:00
Lön: Grundlön + provision

Vi tror på att ta hand om våra anställda och har därför trevliga förmåner vi gärna berättar mer om när du kommer på intervju! Vi träffar kandidater löpande, skicka din ansökan redan idag. Vi längtar efter nya kollegor!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (44 dagar kvar)