Ekonom till APC Stockholm

Ekonom till APC Stockholm

2019 är bara runt hörnet och kanske tänker du att med det nya året är det även tid för nya utmaningar? Om så är fallet så ägna några minuter åt att läsa vidare! Nu söker vi nämligen en ekonom till APC Stockholm som ska vara med och starta upp ett flertal filialer i Europa. Så är du en självgående ekonom med erfarenhet inom spedition tveka inte att söka rollen.

Som ekonom kommer du jobba mot företagets nyöppnade filialer runt om i Europa. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Löpande bokföring i huvudbok
Förberedande arbete av månad och årsbokslut.
In- och utbetalningar inom både kund- och leverantörsreskontra
Månadsavstämningar
Förberedande arbete för moms redovisningar i respektive land

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ekonomi och då gärna från speditionsbranschen. Som person är du glad, lättsam och initiativtagande. Det är av stor vikt att du kan jobba självständigt då du kommer vara ensamt ansvarig för den löpande bokföringen av de olika filialerna. Du talar och skriver flytande i svenska såväl som engelska. Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet av affärssystemen CargoWise och/eller Palette.

Rollen är med start enligt överenskommelse och du kommer jobba hos APC:s huvudkontor i Arlanda stad. I tjänsten ingår en del resor. Intervjuerna kommer hållas löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Bonsai föddes 2015 ur en strävan att anpassa arbetsmarknaden för unga genom digitalisering. Allt du behöver för att jobba genom Bonsai idag är din smartphone.