IT-support till Bonnier News i Stockholm

IT-support till Bonnier News i Stockholm

Serviceminded IT-support till Bonnier News i Stockholm

Är du personen som kollegorna kommer till med frågor om IT? Trivs du i den rollen och vill ta det ett steg till? Nu söker Bonnier News i Stockholm en kollega som ska stärka upp deras Helpdesk. Du får genom detta en möjlighet att delta i att leda den digitala utvecklingen inom företaget. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en roll i ett framåtlutat företag som ständigt utvecklas, du blir också en del av en grupp som stöttar och utvecklar varandra. Bonnier News har också en mycket god företagskultur med god sammanhållning präglat av hjälpsamhet och stöttande kollegor. Du kommer inledningsvis få en gedigen introduktion där du kommer att få gå parallellt med en kollega, för att sedan fasas in i arbetet och självständigt ansvara för dina support-ärenden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du arbetar i nära kontakt med journalister samt redaktörer, och supporten sker huvudsakligen på plats men vissa moment hanteras över mail eller telefon. Arbetet sker främst i Mac OSX-miljö, men även andra miljöer kan förekomma. I rollen kommer du också jobba nära driften och ha kontakt med Bonniers andra supportteam i andra städer.

I rollen som IT-support kommer du bland annat:
  • Bistå kollegor på Bonnier News med hjälp kring IT-frågor
  • Utföra installationer och även felsöka vid behov
  • Övrig administration som tillhör IT-support
Rollen innebär också

Du tillhör IT-avdelningen som består av 23 personer och tillsammans ansvarar ni för användarsupporten internt.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer därför vara anställd av TNG men arbeta ute hos Bonnier News. Uppdraget kommer att vara på heltid med start så snart som möjligt efter överenskommelse, och pågå till slutet av september med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till Bonnier News.

Arbetstiden schemaläggs med intervaller om 5 veckor. Generellt är arbetstiden 8-17 men man kommer under en sådan intervall arbeta en vecka 5-17 och en helg 5-17.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst har du:
  • erfarenhet från en liknande roll som IT-servicedesk
  • goda kunskaper i Mac OSX
  • goda kunskaper i svenska både i tal som i skrift
Har du arbetat med Active Directory, G-Suite och/eller Adobepaketet är det meriterande.

Som person ser vi att du är kommunikativ då du kommer att stötta och hjälpa kollegor som huvudsaklig uppgift. Du kommer att arbeta nära journalister och redaktörer som arbetar mot tighta deadlines vilket gör att snabbhet och precision är viktigt. Du bör också vara positiv och nyfiken för att på bästa sätt kunna förstå kollegornas problem och hitta lösningar för dessa. Då du arbetar nära dina medarbetare ska du trivas att arbeta i grupp och stötta dina kollegor framåt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital