HR- och Bemanningsansvarig till Bonliva

HR- och Bemanningsansvarig till Bonliva

Om verksamheten
Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge. Med jämlikhet och förbättringsglädje som ledord bemannar och rekryterar vi inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge med högt kvalitetssäkrade och engagerade vårdkonsulter; läkare och sjuksköterskor inom psykiatri, kirurgi, primärvård, oftalmologi, radiologi och medicin samt med socionomer, terapeuter och medicinska sekreterare. Sedan starten 2011 har vi arbetat nischat för att lättare kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område.

Läs mer på www.Bonliva.se

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en Bemannings- och HR-ansvarig till vår kund Bonliva. Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt av Bonliva på en tillsvidareanställning. Tjänsten beräknas starta omgående.

Som Bemannings- och HR-ansvarig kommer du självständigt ansvara för hela rekryteringsprocessen. Detta innebär att tillsammans med kund utforma kravprofiler, arbeta med annonsering, proaktiv search, hantera urval, intervjua kandidater samt att skriva anställningsavtal. De konsulter du rekryterar anställs av Bonliva och det ingår att ha personalansvar för dessa personer. Du sköter uppföljning, såväl med kund som kandidat, för att säkerställa att båda parter är nöjda. I denna roll kommer du även ansvara för att månadsbudgeteringen och omsättningen uppföljs.

Bonliva sitter i trevliga lokaler på St. Eriksgatan.

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk utbildning inom HR, psykologi eller ekonomi. Vi ser att du har något års erfarenhet från rekrytering- och bemanningsbranschen. Du har goda kunskaper i Officepaketet, samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är självgående, tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Du är driven och engagerad i ditt arbete och har ett affärsmässigt synsätt. I denna roll har du många kontaktytor med både kunder, kandidater och konsulter vilket kräver att du är en kommunikativ person som har lätt att ta kontakt med nya människor. För att trivas i denna roll gillar du att arbeta i ett högt tempo och har lätt att prioritera.

Du erbjuds
En spännande och utvecklande roll i ett tillväxtbolag inom vårdbemanning. På Bonliva finns det goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna. Detta är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.
I denna rekrytering samarbetar Bonliva med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta evelina.thimper@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 13 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.