Teamledare reskontra och kassa/bank till Bonava Sverige

Teamledare reskontra och kassa/bank till Bonava Sverige

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Då kan tjänsten som Teamledare reskontra och kassa/bank på Bonava Sverige vara rätt tjänst för just dig!

Bonava Sverige är nu i behov av att rekrytera en rutinerad medarbetare inom reskontra och kassa/bank, som också kan ta en roll som teamledare.

Huvudfokus i rollen ligger på leverantörsreskontran och tjänsten är operativ och innebär löpande arbetsuppgifter i form aktiviteter i leverantörsfakturaflödet och ärendehantering samt avstämningsarbete och analys i samband med bokslut.

Som teamledare har du en nyckelroll i att driva utvecklingsarbetet inom reskontran. Detta innefattar processer, samarbete med organisationen, leverantörer och systemadministratörer. Du stöttar, planerar och leder arbetet i gruppen. Du är kontaktperson för reskontraflödet mot organisationen och revisorer.

Rollen är placerad på Bonavas huvudkontor på Lindhagensgatan i Stockholm, och rapporterar till chefen för Redovisning och rapportering i Bonava Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Operativt ansvarig för reskontra och kassa/bank med huvudfokus på leverantörsfakturaflödet
  • Planera arbetet samt stötta och utveckla teamet
  • Löpande arbetsuppgifter i form av ärendehantering och andra aktiviteter i leverantörsfakturaflödet
  • Avstämningsarbete och analys i samband med bokslut
  • Initiera och driva processutveckling, effektivisering och förbättringsprojekt
  • Säkerställa kontinuerlig kvalitet i arbetsprocesserna inom funktionen
  • Säkerställa att administrativa ärenden hanteras effektivt, korrekt och professionellt
  • Genuint intresse och erfarenhet av att arbeta med system och automatisering
  • Samverka både inom och utanför företaget med intressenter, leverantörer, kunder och beställare
Din profil

För att trivas och ha bästa förutsättningar att axla rollen som Teamledare har du flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom reskontra samt erfarenhet från transaktionsintensiv verksamhet med stora flöden. Ditt systemintresse är stort och du brinner för att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Har du erfarenhet som Teamledare, erfarenhet av affärssystemet Business World och/eller erfarenhet från bygg-, entreprenad- och/eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Som person är du trygg, tydlig och kommunikativ. Du är van att arbeta med förbättringsprojekt och processutveckling och trivs som bäst i en flexibel och dynamisk miljö med många kontaktytor. Du har förmågan att lyfta blicken och se utvecklingsområden och hitta lösningar.

Genom ditt strukturerade, ansvarsfulla och affärsmässiga förhållningssätt sätt bidrar du till en högkvalitativ och effektiv hantering av reskontran inom Bonava Sverige. Du är noggrann med detaljer samtidigt som du har förmågan att se helheten. Du gillar ett högt tempo och är van att jobba mot deadlines. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Bonava Sverige med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se alternativt 070-842 13 77 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.