Head of Controlling till Bonava Sverige

Head of Controlling till Bonava Sverige

På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens. Fokus för verksamheten är att skapa attraktiva bostäder av hög arkitektonisk kvalitet till rimliga priser.

Bonava Sverige söker nu en Head of Controlling till huvudkontoret på Kungsholmen.

Om rollen

Som Head of Controlling har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Controllerfunktionen. Du kommer att ha en nyckelroll inom Bonava Sverige och kommer, tillsammans med ditt team och Head of Finance, arbeta med prognos, bokslut, rapportering och analys. Bonava är ett bolag i stark utveckling där vi löpande förbättrar arbetssätt och systemstöd. Du förväntas driva och utveckla processer och arbetssätt och på så sätt bidra till att Bonava Sverige lyckas nå sina övergripande mål. Gruppen består av fem personer både inom Financial- och Business Control och du rapporterar till Head of Finance. Du har även ett nära samarbete med controlling inom Bonava Group och övriga Business Units. Du har fullt personalansvar för medarbetarna i teamet och arbetar aktivt med att utveckla och coacha dessa.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har gedigen erfarenhet av redovisning, controlling och ekonomistyrning i ledande befattning. Du har erfarenhet av personalledning och förändringsledning. Vidare har du goda kunskaper i Excel, svenska och engelska, samt erfarenhet av koncernredovisning och IFRS. Ditt systemintresse är stort och om du har erfarenhet från bygg-, entreprenad- och/eller fastighetsbranschen är det meriterande. På ett personligt plan är du förändringsbenägen, analytisk, proaktiv och tycker om att arbeta med andra. Vidare är du strukturerad och har förmåga att se både detaljer och helheten.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Bonava med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Bonava

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14 miljarder kronor år 2018. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)