Extrajobb inom marknadsföring / foto / grafisk design

Extrajobb inom marknadsföring / foto / grafisk design

Dina arbetsuppgifter

Bonava växer och vi söker nu en student med ett öga för bild och form till ett meriterande extrajobb. I rollen kommer din huvudsakliga uppgift vara att arbeta med Bonavas bildbank och vara delaktig i att bygga upp och förbättra den, men även enklare grafiskt jobb som att uppdatera mallar. Rollen innebär vidare bildhantering där du taggar, kategoriserar och redigerar bilder. Du kommer att rensa i bildbanken, tagga och kategorisera bilder för att göra dem mer sökbara samt redigera bilder i Photoshop. Uppdraget är på deltid, 1 dag i veckan. Uppdraget sträcker sig till en början 12 månader framåt, med goda möjligheter till fortsättning därefter.

Din profil

Vi söker dig som är student, förslagsvis läser du en eftergymnasial utbildning inom grafisk design, marknadsföring eller motsvarande. Du har ett stort intresse för bild och form och har ett öga för tonalitet och uttryck. Du behärskar Photoshop och det är meriterande om du även kan InDesign. Som person är du kreativ, positiv och ambitiös. Du har tålamod nog att arbeta med rutinbaserade uppgifter, samtidigt som du vill utvecklas och växa och trivs i en kreativ miljö. I Bonava finns stora utvecklingsmöjligheter och vi ser det som meriterande om du även har intresse för formgivning och grafisk design.

Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.