Bonanza Education söker två seniora utbildningskonsulter

Bonanza Education söker två seniora utbildningskonsulter

Om rollen
I rollen som senior utbildningskonsult hos Bonanza Education kommer du genomföra kundutbildningar i linje med Bonanzas väl beprövade koncept. Du kommer vara placerad på kontoret i Stockholm med Sverige som primär arbetsplats. Då deras marknad är global innebär tjänsten även utlandsuppdrag med resor i Norden, USA etc. I rollen kommer du dessutom att:
  • Anpassa och utveckla kundspecifika utbildningslösningar mot bl a bank- och finanssektorn
  • Utveckla nära affärsrelationer med nyckelkunder
Du kommer till en början att arbeta i nära samarbete med erfarna konsulter för att successivt ta mer och mer eget ansvar.

För att lyckas i rollen
För att bli framgångsrik i rollen har du har en god förmåga att kommunicera, har pedagogiska erfarenheter, är resultatorienterad och affärsmässig. Du drivs av att få andra människor att komma till insikt och växa samt har en god social förmåga.

Vem söker vi?
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande samt har ett antal års erfarenhet som ekonom, gärna inom redovisning. Eftersom ett prioriterat kundsegment är bank ser vi gärna att du har erfarenhet av bank och finans inom retail sedan tidigare. Du har en god pedagogisk förmåga, har erfarenhet av utbildningssituationen samt även förmågan att driva projekt, utveckla kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter.

Som person tror vi att du är social, orädd, affärsmässig och brinner för att se andra människor utvecklas. Du är en positiv person med affärssinne som vill kliva in i en passionerad, kreativ kultur där man har roligt! Resor ingår i tjänsten och körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar Bonanza Education med EQonomy/Wise Professionals. Om du har frågor om rollen får du gärna kontakta Christina Norin-Söderström (christina.norin-soderstrom@eqonomy.se). Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 7 oktober. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om Bonanza EducationBonanza Education - The Visual Language of Finance. Vi är ett företag som arbetar med unika pedagogiska konceptet som på ett enkelt sätt visualiserar ekonomi och affärer. Vi lyfter den ekonomiska rapporteringen och det affärsmässiga tänkandet från något svårt och krångligt till något som berör och angår alla i företaget. Våra metoder engagerar och ökar förståelsen för verksamhetens affärsmässiga förutsättningar, ledningens strategier och hur man som medarbetare bidrar att nå uppsatta mål. Vi har levererat program i alla världsdelar och upplyst mer än 800 000 deltagare. Bonanzas program fungerar överallt - oavsett språk, ekonomisk uppställningsform eller organisationstyp.

Läs mer på www.bonanzaeducation.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 7 okt (18 dagar kvar)