Business- / Projekt Controller inom byggbranschen till växande Bolagssupporten!

Business- / Projekt Controller inom byggbranschen till växande Bolagssupporten!

Nu söker vi vår nästa controller med erfarenheter från bygg- fastighet- eller anläggningsbranschen. Vi söker dig som har ett starkt driv av att utvecklas och att arbeta i ett högt tempo. Du har en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer och är problemlösningsorienterad. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det krävs och tar gärna självständiga beslut baserat på dina ekonomikunskaper.

Vi ser att du lämpligen har en universitetsutbildning till civilekonom eller motsvarande med finans och/eller redovisningsinriktning. Du har ett par års arbetslivserfarenhet i liknande roll inom byggbranschen eller kommer från rollen som entreprenadingenjör och vill ha mer fokus på ekonomi. Du behärskar svenska såväl som engelska väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van Excel-användare och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i större affärssystem såsom Oracle, SAP eller Agresso. Vi värdesätter även dina kunskaper i byggrelaterade regelverk som ABT, AB och ABK då du kommer stöta på dessa ute hos våra kunder.

Arbetsuppgifter i rollen:
  • Prognos, budget och uppföljning
  • Kostnadskontroll
  • Hantering av underleverantörer
  • Följa upp avtal och kontrakt samt se till att de efterlevs ekonomiskt
  • Ad-Hoc rapportering till ledning och linjechef
  • Bollplank i ekonomiska frågor för hela organisationen
  • Förhandlingar med underentreprenörer och beställare
En anställning hos Bolagssupporten är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och expanderar kraftigt. Vi får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalificerade ekonomer i spännande och utmanande roller hos företag som behöver specialistkompetens. Detta är en tillsvidareanställning hos oss och du kommer jobba på uppdrag ute hos våra kunder.

Hos oss får du också ett härligt och socialt gäng av kollegor som har nära till skratt och ett stort engagemang för sitt arbete. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och fungerar i grupp. Därför ser vi till att ta hand om vår personal med goda löner och förmåner sett till marknaden. Vi har riktigt kul på jobbet och vill gärna att du är med och bygger vidare på vår resa.

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt. Missa inte chansen att kunna bli en del av oss på Bolagssupporten Stockholm AB. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolagssupporten Stockholm AB är ett snabbt växande konsult- och rekryteringsbolag specialiserat inom ekonomi. Vi bygger vår verksamhet på långsiktighet – både för våra samarbetspartners, kandidater och konsulter. Vi undviker osäkra anställningsformer och erbjuder istället goda utvecklingsmöjligheter och förmåner. Vi vill att alla ska trivas på arbetsplatsen. De konsulter som arbetar för oss är därför inte matchade mot ett enskilt uppdrag för att just den individen fanns tillgänglig för stunden, utan för att vi är övertygade om att individen är rätt person på rätt plats.

Vår rekryteringsverksamhet är byggd på samma värderingsgrund som vår konsultverksamhet. Rätt person på rätt plats. Vi har under många år arbetat i ledande befattningar inom ekonomi och under dessa år även suttit med i rekryteringsprocesser som rekryterande chefer för många ekonomer. Vi har därför gått igenom de flesta erfarenheter i en rekrytering, bra som dåliga.

Bolagssupporten jobbar med många av Sveriges större och internationella bolag likväl som lokala startups.

Besök oss på http://www.bolagssupporten.se och på sociala medier:

https://www.linkedin.com/company/bolagssupporten-stockholm-ab/

https://www.facebook.com/Bolagssupporten/

https://www.instagram.com/bolagssupporten/