Utvecklande möjlighet som Account Manager

Utvecklande möjlighet som Account Manager

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager på bolagsplatsen kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen samt sköta kundkontakten. Du kommer att arbeta med med både nya och befintliga kunder. Vi ser gärna att du även är intresserad av att arbeta med affärsförändring. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att prospektera nya kunder,boka kundmöten, gå på kundmöten samt följa upp möten och affärer.

Detta är en rekrytering till vårt kundföretag vilket innebär att vi på Studentwork ansvarar för hela rekryteringsprocessen och att du sedan kommer attt bli anställd direkt via vår kund. Vi arbetar med löpande rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig med med tidigare erfarenhet av service och/eller försäljning som har ett brinnde intresse för nätverkande. Vidare är du strukturerad, affärsdriven samt självständig och har enkelt att kommunicera och skapa kontaktytor. Det är krav på att du talar och skriver flytande på Svenska, samt har goda kunskaper i Engelska tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund Bolagsplatsen arbetar med att förmedla kontakten mellan köpare och säljare av bolag. De arbetar även med att hyra ut kunders lokaler och kontor. Nu söker Bolagsplatsen en Acccount Manager till deras kontor vid Hötorget, Stockholm