E-handel och produktansvarig

E-handel och produktansvarig

Dina arbetsuppgifter
  • Du agerar som Boiers produkt och E-handelsexpert, där du ansvarar för att driva hela processen från konceptinnehåll till leveransbar produkt. I tjänsten kommer du att följa produkter genom hela produktlivscykeln vilket bland annat innebär att du ansvarar för att kvalitetssäkra den produktdata som finns i affärssystemet och se till att databasen kontinuerligt uppdateras med både ny information och med nya produkter.
  • Du ansvarar för prisuppdateringar från leverantörer.
  • Du ansvarar för att produkterna på webbsidan alltid är uppdaterad med korrekt bild, text, film, pris och instruktioner, du ansvarar även för kampanjer på webbsidan
  • Du är behjälplig i försäljningsprocessen så som telefonorder, mässor och kundträffar.
Din profil
Vi tror att du har en bakgrund från bilbranschen och servicemarknaden och besitter en god kunskap om mekanikerns vardag och de produkter vi erbjuder. Kanske arbetar du idag i verkstad och vill till en mer administrativ roll? Vidare har du god systemvana, du hanterar Excel, Word och InDesign samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du dessutom tyska och/eller italienska så ser vi det som mycket meriterande.

På Boier hjälps vi alla åt, så för att trivas hos oss så behöver du vara prestigelös och gilla att arbeta tillsammans med andra. Eftersom du självständigt planerar dina dagar så är du strukturerad, disciplinerad och har en stark inre drivkraft och självmotivation.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en stark aktör med stor framtidsvision. Som E-handel och produktansvarig hos oss får du en nyckelroll, där ditt arbete är av stor vikt för vår fortsatta framgång. Du får friheten att planera ditt eget arbete och jobba självständigt samtidigt som vi tillsammans stöttar varandra framåt. Du rapporterar till VD.

Kontakt
Vi arbetar fortlöpande i processen så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Din ansökan skall innehålla ett personligt brev samt ett uppdaterat CV gärna med bild samt ett utdrag från belastningsregistret.

Frågor kring tjänsten besvaras av Mikael Backteman. mikael.backteman@boier.se
Körkortskrav. B

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Backteman
Telefon 0733312308
Email Mejla Mikael Backteman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Data & IT, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boier Bilverktyg AB är ett rikstäckande grossistföretag inom verkstadsutrustning till bilsektorn. Vi utrustar verkstäder runt om i Sverige med fordonsverktyg av proffskvalitet och är specialister på diagnos och reparation.

Boier bildades 1983, och har i dag 10 anställda, med lager och kontor på Värmdö i Stockholm. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss.

Vi är inne i en mycket expansiv period och står redo att möta en spännande framtid. Vi växer och behöver nu förstärka vårt kontor med en E-handel och produktansvarig.