Anläggare och Montörer

Anläggare och Montörer

Bogfelts Installationer & Entreprenad AB är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning med över 30års erfarenhet. Bolaget växer och vi har idag verksamheter i Stockholms län, Mälardalen och Växjö, med kontor i Danderyd och Örebro. Vi är ett familjeföretag som prioriterar utveckling och engagemang. Med vår erfarenhet och våra kompetenta medarbetare så får ni som ny anställd de bästa möjligheter att växa, utvecklas samt nå nya höjder i er karriär.

Vi söker personal som är engagerade, samarbetsvilliga, problemlösare samt har vanan att jobba fysiskt och i högt tempo. Detta är en arbetsplats där vi arbetar långsiktigt för att skapa goda relationer med kundens mervärde i fokus. Vi jobbar ständigt för att utveckla vår personal och deras kompetens för att möta framtidens utveckling inom belysningsteknik.

Våra verksamheter i södra och norra Stockholm expanderar och vi söker nu både anläggare samt montörer. Som anställd inom dessa roller kommer du få arbeta med uppbyggnad av ny gatubelysning, service av gatubelysning med grävare alternativt arbeta med skylift.

Som anställd ser vi att ni kan kommunicera på svenska i både tal och skrift samt att ni har B-körkort. Vi ser gärna att ni har utbildningar inom ESA samt arbete på väg. Det är även meriterande om ni dessutom sedan tidigare har en relevant teknisk utbildning inom el samt arbetat med belysning eller installationer.

Tjänsten är på heltid med arbetstider Måndag-Torsdag 6.30-16.00 och Fredagar 6.30-13.30. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid intresse vänligen kontakta oss på rekrytering@bogfelts.se med ett CV samt en beskrivning av er själva.

Vi ser fram emot er ansökning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2023 (50 dagar kvar)