Säljare: Nu har en ny möbelbutik öppnat. Med större plats för inredningsdrömmar

Säljare: Nu har en ny möbelbutik öppnat. Med större plats för inredningsdrömmar

Älskar du att hjälpa människor lika mycket som du tycker om snygg design? I det här jobbet förverkligar du kundernas inredningsdrömmar, oavsett hur hemmet råkar se ut. Det är därför vi heter BoConcept.

Som säljare i vår nyöppnade möbelbutiker på Kungsgatan och i Sickla köpkvarter får du utlopp för din kreativitet, idérikedom och passion för ren och tidlös design. Du säljer möbler som uppfyller kundernas förväntningar, och som du själv kan känna dig stolt över. Till exempel tillverkar vi alla våra trämöbler på plats i Danmark.

Ditt jobb blir även att hjälpa kunderna att få ut så mycket som möjligt av sina hem. Tack vare dina kloka råd och våra smarta lösningar ger du kunderna mer plats att leva på.

Det är sånt som gör det extra roligt att gå till jobbet, om du frågar oss.

Om du har kommit så här långt i texten är kanske det här precis vad du letar efter. I så fall hoppas vi att du är en positiv och driven säljare med härlig personlighet – och gärna tidigare erfarenhet i yrket. En säljare som både tycker om människor och brinner för design.

Vi söker just nu engagerad personal för arbete på helger och vid behov. Ett utmärkt jobb för dig som vill varva studier med jobb.

Sök tjänsten idag genom att maila ditt CV tillsammans med ett personligt brev, märk ansökan "Extrajobb"
Mer info
Kontaktperson Mimmi Lobendahl
Email Mejla Mimmi Lobendahl
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.boconcept.se
Sista ansökningsdag 16 dec (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BoConcept såg dagens ljus i Danmark 1952 och är idag ett premiumvarumärke inom lifestyle med nära trehundra butiker i över sextio länder. Vi designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning för vardagsrum, matsalar, sovrum, hemmakontor och utomhusmiljöer. Vi hjälper också våra kunder att skapa ett personligt hem med vår omfattande inredningsservice hemma eller i butik