Nu öppnar en ny möbelbutik. Med större plats för inredningsdrömmar

Nu öppnar en ny möbelbutik. Med större plats för inredningsdrömmar

Älskar du att hjälpa människor lika mycket som du tycker om snygg design? I det här jobbet förverkligar du kundernas inredningsdrömmar, oavsett hur hemmet råkar se ut. Det är därför vi heter BoConcept.

Som säljare i våra nyöppnade möbelbutiker på Kungsgatan eller Sickla får du utlopp för din kreativitet, idérikedom och passion för ren och tidlös design. Du säljer möbler som uppfyller kundernas förväntningar, och som du själv kan känna dig stolt över. Till exempel tillverkar vi alla våra trämöbler på plats i Danmark.

Ditt jobb blir även att hjälpa kunderna att få ut så mycket som möjligt av sina hem. Det kan handla om att sätta sig ner en stund över en kopp kaffe, eller om att göra ett hembesök. Tack vare dina kloka råd och våra smarta lösningar ger du kunderna mer plats att leva på.

Det är sånt som gör det extra roligt att gå till jobbet, om du frågar oss.

Om du har kommit så här långt i texten är kanske det här precis vad du letar efter. I så fall hoppas vi att du är en positiv och driven säljare med härlig personlighet – och gärna tidigare erfarenhet i yrket. En säljare som både tycker om människor och brinner för design.
Mer info
Kontaktperson Mimmi Lobendahl
Telefon 08-58544900
Email Mejla Mimmi Lobendahl
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.boconcept.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BoConcept är varumärket för Danmarks mest globala möbelåterförsäljarkedja med 260 försäljningsställen i 60 länder världen över.

Vi erbjuder anpassade, genomtänkt och prisvärda designmöbler och accessoarer. Anpassade eftersom våra produkter kan uppfylla våra kunders behov och drömmar. Samordnade då vi har en helhetssyn i vår utveckling och design av våra produkter. Design eftersom vi är ett design företag med egna designers. Prisvärda eftersom vi tycker om att ge våra kunder mycket för pengarna.