Leverera inredningsdrömmar fram till dörren.

Leverera inredningsdrömmar fram till dörren.

Tycker du om att köra lastbil? Det har du chansen till som chaufför hos BoConcept. Din främsta uppgift hos oss är att leverera moderna möbler, tillbehör och belysning till våra kunder.

Jobbet ger dig också chansen att möta nya människor. Särskilt kunderna förstås, som väntar på att inredningsdrömmen ska anlända till rätt adress. För kunderna är detta ett viktigt ögonblick, där du behöver du visa dig från din bästa sida. Vi vill att du är positiv och professionell i varje kundmöte.

Lagandan är också en självklar del av ditt nya jobb, vilket du kommer att märka på vårt sammansvetsade team. Det är på lagret i Årsta som arbetsdagen tar sin början i en miljö som präglas av mångfald.

Och kanske bäst av allt: Vi erbjuder 100% tillsvidareanställning, efter 6 månaders provanställning. I gengäld behöver du ha fyllt 18 år, vara färdig med gymnasiet och ha tagit B-körkort. Du behöver också behärska svenska i tal och skrift. Sedan lägger vi också extra stor vikt vid personlig lämplighet och social förmåga.

En ny lastbil väntar på dig.
Så vad väntar du på? Rekryteringen sker löpande. Skynda dig att skicka din ansökan till mnnl@boconcept.se
Mer info
Kontaktperson Mathias
Email Mejla Mathias
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.boconcept.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BoConcept grundades i Danmark 1952 och är idag ett premiumvarumärke inom lifestyle med nära trehundra butiker i över sextio länder. Vi designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning för vardagsrum, matsalar, sovrum, hemmakontor och utomhusmiljöer. Vi hjälper också våra kunder att skapa ett personligt hem med vår omfattande inredningsservice hemma eller i butik.