Hjälp våra kunder att längta hem.

Hjälp våra kunder att längta hem.

På BoConcept står hemlängtan högst upp på din arbetsbeskrivning. Eller närmare bestämt: din förståelse för vad som får våra kunder att längta hem.

Som säljare tar du fram inredningskoncept som matchar kundernas vision för hemmet. Om du redan har ett intresse för inredning, färg och form är det så klart ett plus. Men mest av allt vill vi att du älskar försäljning och är nyfiken på människor. Att du är genuint intresserad av att förstå kundernas idéer och förverkliga deras inredningsdrömmar.

Kort sagt: Vi söker en kreativ person som brinner för försäljning och service. Hos oss är den rätta energin, personligheten och fingertoppskänslan viktigare än ett jättelångt CV.

Nu öppnar vi vår tredje butik i Stockholm, denna gång i Täby. Som säljare i vår nyöppnade möbelbutik i Täby Centrum får du utlopp för din kreativitet, idérikedom och passion för ren och tidlös design.

Sök jobbet i vår nya butik i Täby Centrum.
Inför öppningen söker vi två stycken säljare på heltid.
Mer info
Email Mejla BoConcept
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.boconcept.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BoConcept har formgett, utvecklat och producerat möbler i Danmark sedan 1952. Företaget grundades av Jens Ærthøj och Tage Mølholm. De då unga möbelsnickarna byggde sin egen verkstad i den sömniga staden Herning. BoConcept har vuxit till världens mest globala möbelhandlare, med butiker i 65 länder på sex kontinenter.