Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Kundservice/säljare till Bluestep bank

Kundservice/säljare till Bluestep bank

Om rollen
Vi söker nu en privat- och bolånehandläggare som kommer att arbeta på vårt kundcenter med att hantera processer i låneansökningar.

I din roll är du företagets ansikte utåt och du förväntas framförallt ta emot inkommande samtal där du hjälper kunderna och säljer våra finansiella produkter. Du kan även komma att jobba med outbound aktiviteter till prospekt som via olika kanaler visat intresse för våra finansiella produkter samt winback-kampanjer. Du arbetar ständigt mot tydliga mål tillsammans med motiverade kollegor!

Då det är viktigt för BlueStep att du känner dig trygg när du startar din anställning så kommer du få en gedigen introduktion och produktutbildning de första två veckorna.

Din profil
Som person är du serviceinriktad och säljfokuserad. Det viktigaste för dig är att leverera förstklassig kundservice till företagets kunder.

Personliga egenskaper:
  • Du är lojal och uttrycker positiv attityd till ditt arbete samt är stresstålig
  • Du är vältalig och professionell
  • Det är meriterande om du tidigare har jobbat med kundtjänst och/eller försäljning
  • Du är intresserad av branschen och vill utvecklas med oss!
Vi erbjuder:
  • En tjänst att uvecklas i och med
  • Friskvårdsbidrag
  • Fast lön och en gemensam årsbonus
  • Varierande arbetstider mellan 8.00 och 19.00 (fredagar 08.00 - 17.00)
  • Ett expanderande bolag med möjlighet att gå vidare i karriären internt
Du ska helt enkelt kunna arbeta självständigt, gilla kundkontakt över telefon och trivas att vara mitt i händelsernas centrum! Arbetsplatsen kännetecknas av att det är högt i tak, där alla i organisationen gemensamt arbetar hårt för att nå uppsatta mål.

Om oss
BlueStep kan erbjuda dig ett spännande arbete i finansbranschen där du erbjuds chansen att vara med och utveckla och växa med ett företag med stark affärsidé. Företaget går in i en kraftig expansionsfas och därför behöver vi nu förstärka företagets viktigaste avdelning. Utvecklingsmöjligheterna är många och olika, vi rekryterar mycket internt.

Vi sitter i fräscha lokaler på Sveavägen i Stockholm.

Din ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående. Varmt välkommen med Din ansökan via knappen nedan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank. Orsaken till att den traditionella banken säger nej kan vara att du inte har en fast anställningsform utan att du jobbar som tex vikarie eller projektanställd. Andra orsaker kan vara att du är egen företagare eller att du har fått en betalningsanmärkning tex p g a vårdnadstvist efter en skilsmässa eller glömd TV-avgift. Sedan starten 2005 har vi hjälp tiotusentals människor med lån genom att fokusera på individers framtida betalningsmöjligheter istället för historiska problem.

BlueStep Bank har funnits i Sverige sen 2005 och erbjuder främst bolån men även privatlån och sparkonton. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är 200 anställda, varav 150 i Stockholm. Vi är ett multikulturellt företag och har bland vår personal en stor variation när det kommer till ursprung och bakgrund, vi har räknat till 26 olika nationaliteter inom bolaget. Vi har kontor i Stockholm, Oslo och Helsingborg.

Läs gärna mer på: www.bluestep.se