Extrajobb som HR-Administratör

Extrajobb som HR-Administratör

BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. BlueStep erbjuder alltså ett alternativ under den period kunden av olika anledningar inte kan få lån av de flesta andra banker. Vanliga anledningar till den traditionella bankens låneavslag är kundens anställningsform och ekonomiska historik. Många människor har idag vikariat, projektanställning eller är egna företagare, men de inkomstformerna anser ofta de traditionella bankerna vara mindre säkra än inkomsterna från en fast anställning. BlueStep Bank gör en annan bedömning och har hjälpt tiotusentals människor med lån genom att utgå från den nuvarande och framtida betalningsförmågan, och inte bara titta på anställningsform och kredithistorik.

BlueStep Bank etablerades i Sverige 2005 och i Norge 2010. Sedan 2017 heter vår ägare EQT. Vårt erbjudande omfattar bolån, privatlån och sparkonton till privatpersoner. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är över 200 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo och Helsingborg. BlueStep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov!

Om tjänsten

Studerar du och vill samla på dig bred och meriterande erfarenhet inom HR genom extrajobb i sommar och visst arbete under hösten? Som HR-Administratör stöttar du organisationen och vårt HR-team genom att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter kopplat till vårt löpande HR-arbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta att:
  • Stötta organisationen i att svara på löpande personalfrågor, till viss del även kopplat till lön
  • Löpande personaladministration
  • Stötta HR-teamet i olika delar av rekryteringsprocesser
  • Stötta i de behov och HR-relaterade projekt som uppstår
Denna tjänst är på heltid i under sommaren cirka fyra till sex veckor. Det finns viss flexibilitet gällande vilka veckor du jobbar, vi ser dock framförallt att du kan arbeta hos oss under hela juli månad. Det finns även goda möjligheter att fortsätta jobba extra i höst vid sidan av dina studier, då ca två halvdagar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som studerar Personalvetarprogrammet eller liknande vid Universitet/Högskola. Det är klart meriterande om din bas är Stockholm även under hösten. Som person är du strukturerad, administrativt stark och relationsorienterad. För att lyckas i rollen har du hög integritet, är självgående i ditt arbetssätt och duktig på att driva ditt arbete framåt. Vidare har du ett brinnande intresse för att lära dig mer och utvecklas inom HR!

Erbjudande
Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det.
Då är kanske BlueStep något för dig. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

Intresserad?
Klicka på ansök för att söka tjänsten. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tove Svensson på tove.svensson@bluestep.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 4 aug (40 dagar kvar)