Pris- och sortimentschef till Blomsterboda, Stockholm

Pris- och sortimentschef till Blomsterboda, Stockholm

Pris- och sortimentschef

Stockholm

Har du en passion för blommor och/eller inredning samt erfarenhet av sortimentsutveckling inom dagligvaruhandeln alternativt annan detaljhandel? Här får just du chansen att vara med och skapa attraktivt, lokalt kundanpassat sortiment i butik.

Din roll

Vi på Blomsterboda befinner oss i en spännande utvecklingsfas med fokus på kundupplevelse. I rollen som pris- och sortimentschef är uppdraget att skapa ett optimerat erbjudande till slutkund genom ett marknadsanpassat pris och sortiment. Det är en roll under förändring som kommer att vara med och påverka vilket erbjudande Blomsterbodas kunder kommer möta framåt.

Genom att verka för att varje butik har ett marknadsanpassat erbjudande utifrån sin lokala efterfrågan, bidrar man som pris- och sortimentschef till att uppnå bolagets uppsatta försäljnings- och marginalmål. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på vårt kontor i Vallentuna. Du rapporterar till inköpschefen.

Arbetsuppgifter
 • Bevaka och analysera täckningsgraden dagligen på kategorinivå
 • Utveckla och säkerställa verktyg som stödjer och förbättrar försäljning och säljstyrning i butik
 • Ansvara för ECR-kategoriseringen (Efficient Consumer Response) och revidering
 • Strategisk prissättning
 • Ansvara för sortimentsmix och sortimentsutveckling
 • Hålla dig uppdaterad på trender, bl.a. på sociala medier och inredningsmässor
Vad kan vi erbjuda dig?

Här får du chansen att vara med och skapa och bygga vidare på en påbörjad framgångsresa. Här får du möjligheten att forma en tjänst som är under positiv utveckling, på sikt kan rollen innefatta personalansvar. Du kommer att ha flera olika ansvarsområden, vilket ger en stor potential till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.

Vi söker dig som:
 • Har några års erfarenhet av liknande roll eller motsvarande inköpstjänst, företrädelsevis inom detaljhandeln
 • Är affärsinritad och har en god förmåga att prioritera och organisera
 • Är kommunikativ och drivs av att motivera andra
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Är självgående, noggrann och resultatorienterad
För att lyckas i rollen och trivas hos oss ser vi att du handlingskraftig och strukturerad på ett prestigelöst sätt. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa gemensamma mål.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0720920963.

Ansökan

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Blomsterboda vill öka den hållbara konsumtionen av blommor i Sverige genom att föra blommor och människor närmare varandra. Bolaget grundades 1912 och erbjuder idag fullservice av blomavdelningar i 550 butiker (shop-in-shop), vilket gör oss störst på blommor i Dagligvaruhandeln.

Sökord: chef, inköp, inköpare, dvh, sortimentchef, sortimentutveckling, prisansvarig, inköpsassistent, fmcg, retail, adm