Utvecklare till Blocket

Utvecklare till Blocket

Hej!

Jag heter Andreas och är Tech Lead för ett av utvecklingsteamen på Blocket. Jag söker nu en härlig person som är duktig på att koda. Du kommer att ingå i ett tajt team som lägger lika stor vikt vid att skratta och ha roligt tillsammans, som att leverera kvalitativa och värdefulla lösningar, kontinuerligt.

Om rollen
Som utvecklare i det kommersiella teamet på Blocket, kommer du att utveckla lösningar för de kommersiella produkter och partner-integrationer som syns på Blocket. Vi är ett tvärfunktionellt team som hittills består av fyra utvecklare, en tech lead/scrum master, samt en produktägare. Vi arbetar med ett stort område och samarbetar över alla vertikaler och övriga team på Blocket. Vi jobbar också nära den större produkt- och säljorganisationen inom Schibsted där vi deltar i att ta fram nya kommersiella produkter och lösningar.

Teamet ansvarar bland annat för:
  • Displayannonseringen på sajten
  • Partnerintegrationer
  • Intern marknadskommunikation
  • Innehållssidor
Vi letar efter dig som
  • Vill ingå i ett agilt, tvärfunktionellt team.
  • Är prestigelös, det viktigaste är teamets mål.
  • Har minst 3 års erfarenhet av frontendutveckling, med vana av backend.
  • Har gedigen erfarenhet av React.
  • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.
Vad vi erbjuder
På Blocket gillar vi att utmana oss själva och lägger stor vikt vid att det ska vara både kul och utvecklande att gå till jobbet. Vi har till exempel hackday en gång per månad på Blocket och två gånger per år med alla utvecklare på Schibsted Sverige.
Vi erbjuder dig att arbeta med riktigt grymma kollegor och du kan säga att din arbetsplats är en av Sveriges största och mest folkkära marknadsplatser! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandel i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, SATS-kort och massös.

Låter rollen spännande?
Har du frågor om rollen eller Blocket, tveka inte att höra av dig maila till mig, andreas.ornestig@blocket.se. Vi kommer att träffa kandidater löpande, så hör av dig så snart som möjligt!

ANSÖK HÄR
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blocket.career
Sista ansökningsdag 25 juni (3 dagar kvar)