Säljchefer Blocket Jobb & StepStone

Säljchefer Blocket Jobb & StepStone

Vi letar efter två säljchefer till vår säljavdelning på Blocket Jobb & StepStone, Sveriges största och snabbast växande jobbsajt. Blocket Jobb växer så det knakar och vi är i behov att stärka upp vår säljorganisation med två Säljchefer till vårt Indoor Account Managment team. Vill du vara med på vår fantastiska resa som vi bara påbörjat och coacha ett av Schibsteds bästa säljteam ska du fortsätta läsa!

Vad du kommer att göra
Som Säljchef ingår du i vårt säljteam som idag består av 37 personer. Vi har idag 3 säljteam, Indoor account managers. Outdoor AM och ett KAM team Du kommer att ha personalansvar för 8 av totalt 16 säljare som ingår i vårt Indoor Account Manager team vars huvudfokus är telefonförsäljning. Rollen som idag innehas av en person ska delas upp på två för att öka kvalitén på coachning, dagligt stöd m.m.

Du kommer bland annat jobba med att:
  • Coacha och dagligen stötta samt motivera säljarna.
  • Sätta utmanande och roliga aktivitetsplaner tillsammans med din säljchef kollega.
  • Hitta kreativa lösningar för att skapa lönsamma affärer, samlyssna och hjälpa till att prioritera vardagen.
  • Ha personal och resultatansvar för säljare och team.
  • Ansvara över att rekrytera nya säljare.
  • Egen säljbudget om ca 25%
Vem är du?
För att trivas hos oss bör du vara flexibel, utåtriktad, ödmjuk och en teamplayer med nära till skratt. Du är driven, resultatorienterad och har ett genuint intresse för affären samt har längre erfarenhet av försäljning. Du coachar idag telefonförsäljare och har gjort det under de senaste åren. Du har även lätt att samarbeta med andra då ni kommer att vara två personer som kommer arbeta mycket nära varandra. Du är strukturerad, engagerad och alltid med kunden i fokus. Det är meriterande om du jobbar i eller har erfarenhet från rekrytering och eller bemanningsbranschen.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en ung dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Vi som jobbar här älskar försäljning! En arbetsdag på Blocket Jobb är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.

På Blocket satsar vi på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massör. Vi bjuder också våra medarbetare på måndagsfrukost, fredagsfika, after work och färsk frukt varje dag.

Vem är jag som chef?
Jag som kommer att bli din närmaste chef heter Martin Åkerblom och jobbar som försäljningsdirektör på Blocket jobb. Jag försöker skapa en arbetsmiljö som är enkel att jobba i och där teamet kan arbeta fritt och oberoende men där jag självklart finns tillgänglig när det behövs. En dag på jobbet hos oss handlar om att känna sig som hemma, fast på jobbet. Ibland spelar vi Mariokart och ofta tränar vi tillsammans. Vi på Blocket Jobb har kul på jobbet helt enkelt.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer att träffa intressanta kandidater kontinuerligt under hela ansökningstiden!
Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till mig på martin.akerblom@blocket.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Blocket
Hemsida http://www.blocket.career
Sista ansökningsdag 2 dec (19 dagar kvar)