Key Account Manager Brand

Key Account Manager Brand

Blocket söker en Client Manager Brand som vet mer om Teslas kommande lanseringar än sina barns stundande skolavslutningar, kan redogöra för Bonus Malus i sömnen och som klarar att hålla huvudet kallt även i höga hastigheter.

Blocket storsatsar på Blocket Fordon och rekryterar ett helt nytt säljteam som ska serva Sveriges bilhandlare. För att hitta de bästa talangerna kommer slutkandidaterna utsättas för Sveriges snabbaste anställningsintervju, där reaktionsförmåga, flexibilitet och lyhördhet sätts på prov i en hastighet av upp till 160 km/h.

Blocket Fordon söker en bilintresserad Client Manager Brand som vill vara med och rivstarta Blocket Fordons nya säljorganisation, skruva ihop långsiktiga relationer med Sveriges bilhandlare och trimma våra attraktiva erbjudanden för Blocket Fordons kunder.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Budget-och kundansvar för ett eller flera varumärken med tillhörande handlargrupper
  • Planera och hålla utbildningar/event (japp, du kommer få åka bil i jobbet)
  • Aktivitetsansvar
  • Försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys (läs: surfa på Blocket på arbetstid!)
Du kommer att ha ansvar för hela Blocket och Bytbils produktportfölj mot bilhandeln. I denna ingår bland annat radannonsprodukter, displayprodukter, dataprodukter och prisverktyg. Du kommer även att jobba tätt tillsammans med Blockets regionansvariga fordonssäljare.

Vi söker dig som
Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet eller mer från en liknande tjänst. Vi ser som en avgörande faktor att du som person har passion för försäljning och dialog med kunder och att du drivs av att prestera i nivå med en viss tysk F1-legendar under hans glansdagar på 00-talet. Du är självgående, resultatinriktad, men prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer lika väl förberedd till dina möten som Tina Turner till Värmlandsrallyt. Vi tror att du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenörsdrivna miljöer.

Vi gillar olikheter - kollegor med olika bakgrund och perspektiv berikar arbetsplatsen och Blocket som marknadsplats. På Blocket gör vi skillnad tillsammans och skapar en hållbar framtid!

Vad vi erbjuder?
Vi som jobbar här älskar bilar (obviously) och försäljning! En arbetsdag på Blocket Fordon är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. På Blocket satsar vi på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, SATS-kort och massage. Vi bjuder också våra medarbetare på måndagsfrukost, fredagsfika, after work, färsk frukt varje dag och fri tillgång till läsk och kaffe på kontoret.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Vi kommer att ha två rekryteringsdagar den 18-19:e Juni, så blocka det i kalendern redan nu! Har du frågor om rollen kontakta Johan Jaarnek, Johan.jaarnek@blocket.se, 070-81 88 395
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Blocket
Hemsida http://www.blocket.career
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)