Key Account Manager Blocket Fordon

Key Account Manager Blocket Fordon

Nu söker vi en Key Account Manager till Blockets största affärsområde - Blocket Fordon. Blocket Fordon är det område som idag innefattar kategorierna Bil, Båt, Husvagnar, MC och Tunga fordon samt marknadsplatsen Bytbil.com. Vi söker dig som vill vara del av vår nya fartfyllda säljorganisation med syfte att förvalta och skapa långsiktiga relationer med Sveriges bilhandlare. I jobbet förekommer tjänsteresor inom Sverige.

En arbetsdag på Blocket Fordon är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. Personen vi söker kommer att ha ansvar för hela Blocket och Bytbils produktportfölj mot bilhandeln.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Budget-och kundansvar över några av våra nyckelkunder.
  • Planera och genomföra utbildningar/event
  • Besöka anläggningar och bredda kontaktytor.
  • Försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys
Kvalifikationer
Vi söker dig som
Har en 3–5 års erfarenhet eller mer från en liknande tjänst. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina möten. Vi tror att du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenörsdrivna miljöer.

Vem är jag som ledare?
Jag som rekryterar heter Johan Jaarnek och är försäljningsdirektör för Blocket Fordon. Jag har varit i Schibsted i 11 år och på Blocket sedan 2012. Jag brinner för att hitta de bästa lösningar tillsammans med våra kunder och utveckla affären. Som ledare är jag närvarande och stöttande och jag åker gärna med på möten hos kunden. På Blocket Fordon är det högt i tak och vi har kul på jobbet!

Vad vi erbjuder?
Vi erbjuder dig att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blocket har höga ambitioner för de kommande åren och en rad spännande möjligheter framför sig. Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massös.

Vi gillar olikheter - kollegor med olika bakgrund och perspektiv berikar arbetsplatsen och Blocket som marknadsplats. På Blocket gör vi skillnad tillsammans och skapar en hållbar framtid!

Ansökan
Är du vår nästa stjärna? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kommer att träffa kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Har du frågor kring rollen maila till johan.jaarnek@blocket.se eller till Daniel.apelthun@blocket.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blocket.se
Sista ansökningsdag 25 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2017 var 750 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 16 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar: https://www.blocket.se/inspiration/samhallsansvar och trivs med varandra, https://www.blocket.career/