Indoor Account Manager till Blockets Growth Team

Indoor Account Manager till Blockets Growth Team

Vill du vara med och bygga ett nytt affärsområde på Blocket?

Nu har du möjlighet att vara med på en ny resa med Blocket. Blockets nya strategi är att växa inom nya affärsområden och till det behövs en säljkår som står redo för de nya resorna vi kommer att ta. En unik möjlighet att få vara med i flera olika upprojekt med ett av Sveriges största varumärken i ryggen, för att inte glömma att Blocket är en del av nordens största mediekoncern Schibsted.

Det projekt Säljavdelningen arbetar nu är Blocket Utbildning, Blocket Utbildning startade i maj och har sedan dess fått enormt bra respons på marknaden. Vi söker därför dig som vill vara med i vårt Sales Growth team. Teamet fokuserar nu på Blocket Utbildning men uppdraget kan komma att ändras beroende på nya lanseringar, en väldigt spännande vardag!

Om rollen för Blocket Utbildning

Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära bearbetning av mindre utbildningsaktörer med försäljning per telefon. Blocket Utbildning har under 2019 varit en kostnadsfri tjänst, ditt arbete kommer att innebära att vända befintliga kunder ifrån gratisavtal till betalande kunder. Arbetet kommer att innebära bearbetning av både befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Du blir expert på att skräddarsy annonslösningar för att möta kundens unika behov. Vi söker drivna och motiverade personer som vill arbeta heltid, vi tror att du är den som välkomnar förändring och har en nyfiken ådra.

Dina dagar kommer att bland annat att bestå av:
  • Prospektering, nykundsbearbetning och bygga relationer med befintliga kunder
  • Aktivitetsansvar
  • Budget- och kundansvar
Vi behöver dig

Som kliver in i rummet med en härlig energi och positivitet som smittar av sig! Du har jobbat med B2B försäljning i 1 år eller mer. Vi ser som en avgörande faktor att du som person har passion för försäljning och dialogen med kunder och att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös, du är snabb på att analysera och förstå kundens behov. Du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenöriella miljöer.

Du kommer självklart att få en introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna att komma igång. Du gör självständigt prospektering i samråd med din säljledare och du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Tillsammans ska vi ta Blocket Utbildning till Sverige största och bästa utbildningssajt!

Vem är jag som chef

Lisa heter jag som kommer att vara din chef, har en säljbakgrund inom annonslösningar och rekrytering. Hur är jag som person? Jag tror aldrig på att vi är fullärda, den som slutar vara nyfiken är den som givit upp. Jag vill se mig själv som strukturerad, energirik och nyfiken.

Jag tror på att framgång skapas i ett tajt sammansatt team med ett tydligt mål. Men viktigast av allt för att nå våra mål är att ha kul på jobbet!

Vi erbjuder dig

Blocket är en arbetsplats man trivs på, här bryr vi oss om varandra! Du ges möjligheten att arbeta i en ung dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Vi som jobbar här älskar försäljning! En arbetsdag på Blocket Utbildning är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.

Vi erbjuder en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massös. Som en del av Schibstedkoncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blockets syfte är att bidra till en hållbar värld med massor av möjligheter. Det gör vi genom 250 medarbetares stora engagemang och vilja att göra skillnad. Här jobbar vi ut efter våra starka värderingar - ta ansvar, samarbeta, våga och skapa WOW!

Blocket ägs av Schibsted och omsätter cirka 1 miljard SEK. På vårt kontor i Stockholm arbetar vi tillsammans för hållbar konsumtion, smarta tjänster och digital innovation.

Ansökan

Vill du bli vår nästa stjärna? Skicka i sådana fall in din ansökan redan idag! Vi intervjuar kontinuerligt och hittar vi rätt person så kan vi komma att anställa innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen eller Blocket, maila till lisa.radstrom@blocket.seVälkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.