Digital annonseringsadministratör till Blocket Jobb.

Digital annonseringsadministratör till Blocket Jobb.

Vad roligt att du har hittat hit! Vi letar nu efter ytterligare en kollega för att stärka upp vårt team som ska hjälpa till att uppfylla jobbdrömmar för alla våra användare varje dag. Vi söker dig som är en härlig prick och kan bidra med positiv stämning till vårt lilla gäng.

Som annonseringsadministratör kommer du att jobba i ett team som brinner för att ge våra kunder den hjälp de behöver för att få ut det mesta av att annonsera hos oss. Det är ett mindre team vilket kommer innebära att du får en central roll där du på ett enkelt och effektivt sätt kommer att arbeta med uppgifter som bland annat är:
  • Det säger sig självt, publicering av webbaserade platsannonser.
  • Granskning av annonser som publiceras hos oss och se till att de hamnar på rätt ställe och är sökbara på bästa möjliga sätt.
  • Leverera den bästa upplevelsen och matchningen för våra besökare och annonsörer.
  • Svara på inkommande e-mail och ibland ta telefonsamtal.
  • Skapa banners i Photoshop.
  • Vara support till våra säljare.
Vi jobbar alltid med fokus på att ha kul på jobbet samtidigt som vi gör uppgifterna med kvalité. Det är därför viktigt att du har en hög servicekänsla och samtidigt noggrann. Vi sitter i Schibsted-huset mitt i centrala Stockholm och jobbar kontorstider.

Vi tror att du
Har ett starkt fokus på kundbehov och på kundnöjdhet. Du har lätt för att lära dig nya saker samt vill bli bättre på det du gör. Tempot i teamet varierar självklart beroende på hur mycket vi har att göra på sajten och därför behöver du vara duktig på att leverera hög kvalité under press såväl som under lugnare perioder.

Du talar och skriver svenska obehindrat och uttrycker dig mycket väl i skrift, samt har goda kunskaper i engelska. Du har god datorvana och tidigare erfarenhet av kundsupport är ett krav. Det förekommer arbete i Photoshop så du får gärna tycka det är kul att redigera bilder. Det är ett plus om du har erfarenhet av detta men inget krav.

Ansök nu!
Har du frågor om rollen eller Blocket, tveka inte att höra av dig, maila till mig på Tomas.almstedt@blocket.se .Vi kommer att träffa kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen, så hör av dig så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Blocket
Hemsida http://www.blocket.career
Sista ansökningsdag 15 juli (23 dagar kvar)