Account Manager till Blocket Jobb

Account Manager till Blocket Jobb

Vill du arbeta på en försäljningsorganisation med vind i seglen? Vi söker drivna och motiverade personer som vill arbeta heltid med att förmedla våra attraktiva lösningar till kunder och bygga långsiktiga relationer. Som säljare hjälper du våra kunder att hitta rätt lösning som möter deras unika behov.

Jag heter Blocket Jobb och jag fyllde precis 7 år. Trots att jag är ung kan jag garantera dig att jag är väldigt mogen och erfaren för min ålder. Jag har till och med hunnit bli Sveriges mest välbesökta jobbsida! Många säger att framgången beror på min personlighet - mycket humor, kreativitet och jävlar anamma. Hos mig lovar jag att du kommer att få skratta mycket, utvecklas, utmanas och jag kommer alltid att uppskatta dina framgångar. Min familj består av ett gäng härliga, drivna och engagerade människor.

Allt känns egentligen helt perfekt, men det är något som saknas. Är det du?

Vi söker dig som kliver in i rummet med en härlig energi och positivitet som smittar av sig! Du har jobbat med försäljning i 1 år eller mer. Vi ser som en avgörande faktor att du som person har passion för försäljning och dialogen med kunder och att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina samtal och möten. Du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenöriella miljöer.

Du kommer självklart att få en introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna att komma igång. Du gör självständigt prospektering i samråd med din säljledare och tar kontakt med företag via telefon. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och du får förutsättningarna till att bli en ny toppsäljare!

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en ung dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Vi som jobbar här älskar försäljning! En arbetsdag på Blocket Jobb är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. På Blocket satsar vi på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, SATS-kort och massös. Vi bjuder också våra medarbetare på måndagsfrukost, fredagsfika, after work, färsk frukt varje dag och fri tillgång till läsk och kaffe på kontoret.

Vem är jag som chef?
Jag som kommer att bli din närmaste chef heter Emil Lindkvist och jobbar som Säljchef på Blocket jobb. Jag försöker skapa en arbetsmiljö som är enkel att jobba i och där teamet kan arbeta fritt och oberoende men där jag självklart finns tillgänglig när det behövs.

Ansökan
Vill du bli vår nästa stjärna? Skicka i sådana fall in din ansökan redan idag! Vi intervjuar kontinuerligt och hittar vi rätt person så kan vi komma att anställa innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen eller Blocket, maila till Emil.lindkvist@blocket.se

Klicka på "skicka ansökan" så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Blocket
Hemsida http://www.blocket.career
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)