Account Manager till Blocket Growth Team

Account Manager till Blocket Growth Team

Häng med på Blockets senaste resa där vi bygger upp en ny säljkår som stöttar våra nya lanseringar. Blocket Utbildning lanserades i maj och har sedan dess fått enormt bra respons på marknaden. Vi söker nu en Account Manager till vårt Sales Growth team för att initialt bygga upp och utveckla Blocket Utbildning.

Om rollen

I denna roll bearbetar du framför allt medelstora till stora utbildningsaktörer, för att driva försäljning med fysiska möten i fokus. Blocket Utbildning har under 2019 varit en kostnadsfri tjänst, och därför kommer ditt arbete vara att vända dem ifrån gratisavtal till betalande kunder. Förutom att bygga och utveckla relationer med de befintliga kunderna, kommer du också jobba med prospektering och nykundsbearbetning. Du har själv aktivitesansvar och bokar dina egna möten, därtill budget- och kundansvar. Du blir expert på att skräddarsy annonslösningar för att möta kundens unika behov.

Vem är du

Vi söker dig som
  • har minst två års erfarenhet inom B2B-försäljning
  • kliver in i rummet med en härlig energi och positivitet som smittar av sig
  • har passion för försäljning och dialogen med kunder
  • drivs av prestation och eget ansvar
  • kan hålla hög aktivitet och motivera dig själv
  • är självgående, proaktiv, resultatinriktad, relationsbyggande och prestigelös
  • är snabb på att analysera och förstå kundens behov
I samråd med din säljledare gör du självständig prospektering och du har själv eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Tillsammans ska vi ta Blocket Utbildning till Sverige största och bästa utbildningssajt!

Vem är jag som chef

Lisa heter jag som kommer att vara din chef, har en säljbakgrund inom annonslösningar och rekrytering. Jag tror aldrig på att vi är fullärda, den som slutar vara nyfiken är den som givit upp. Jag tror på att framgång skapas i ett tajt sammansatt team med ett tydligt mål. Men viktigast av allt för att nå våra mål är att ha kul på jobbet!

Vi erbjuder dig

Blocket är en arbetsplats man trivs på, här bryr vi oss om varandra. Du ges möjlighet att arbeta i en ung dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Vi som jobbar här älskar försäljning! En arbetsdag på Blocket Utbildning är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.

Vi erbjuder en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massös. Som en del av Schibstedkoncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blockets syfte är att bidra till en hållbar värld med massor av möjligheter. Det gör vi genom 250 medarbetares stora engagemang och vilja att göra skillnad. Här jobbar vi ut efter våra starka värderingar - ta ansvar, samarbeta, våga och skapa WOW!

Blocket ägs av Schibsted och omsätter cirka 1 miljard SEK. På vårt kontor i Stockholm arbetar vi tillsammans för hållbar konsumtion, smarta tjänster och digital innovation.

Ansökan

Vill du bli vår nästa stjärna? Skicka i sådana fall in din ansökan redan idag. Vi intervjuar kontinuerligt och hittar vi rätt person så kan vi komma att anställa innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen eller Blocket, mejla lisa.radstrom@blocket.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.