Account Manager - Blocket Jobb

Account Manager - Blocket Jobb

Blocket Jobb söker en driven Account Manager med branschinriktning offentlig sektor. Förutom att vara en del av ett försäljningsteam med vind i seglet, kommer du att ingå i ett mindre team om tre personer där du dedikerat kommer jobba mot kunder inom offentlig sektor.

Vad Ingår i din roll som Account Manager?

Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära försäljning med fysiska möten i fokus. Blocket Jobb växer kraftigt vilket innebär att jobbet består av att förvalta och förbättra en etablerad kundlåda med köpande kunder såväl som av nykundsbearbetning. Du blir expert på att skräddarsy digitala rekryteringslösningar för att möta kundens unika behov. Du bygger långsiktiga relationer genom både uppföljning och uppdatering av nya produktnyheter. Vi ser att du gillar att resa i jobbet då din kundlåda kommer innehålla kommuner, myndigheter, regioner över hela landet. Vi ser det därför som en fördel med B-körkort.

Du kommer att arbeta med löpande försäljning och kundbearbetning genom hela säljprocessen i form av:
  • Prospektering, nykundsbearbetning och bygga relationer med befintliga kunder
  • Aktivitetsansvar, du bokar dina egna möten
  • Budget- och kundansvar
  • Försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys
Din bakgrund

Att jobba fokuserat med kunder inom offentlig sektor kräver strategiskt tänkande och vi tror att du har jobbat med försäljning i 2-3 år. Vi ser som en avgörande faktor att du som person har passion för försäljning och dialogen med kunder och att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina samtal och möten. Du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenöriella miljöer.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blockets syfte är att bidra till en hållbar värld med massor av möjligheter. Det gör vi genom 250 medarbetares stora engagemang och vilja att göra skillnad. Här jobbar vi ut efter våra starka värderingar - ta ansvar, samarbeta, våga och skapa WOW!

Därutöver har vi affärsområden som bland annat Fordon och Bostad och våra ambitiösa tillväxtplaner innebär många nya spännande affärsmöjligheter. Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massös. Som en del av Schibstedkoncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Blocket ägs av Schibsted och omsätter cirka 1 miljard SEK. På vårt kontor i Stockholm arbetar vi tillsammans för hållbar konsumtion, smarta tjänster och digital innovation.

Låter det som det skulle passa dig?

- vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer att träffa kandidater löpande. Har du frågor om rollen eller Blocket, tveka inte att höra av dig till Linnéa Lennartsson på Linnea.lennartsson@blocket.se

Välkommen in med din ansökan!

#LI-BLOCKET
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.