Account Manager, Blocket Jobb

Account Manager, Blocket Jobb

Nu finns möjligheten att börja jobba på Blocket, ett bolag med en fantastisk företagskultur samt en säljavdelning där vi hejar fram varandras framgångar. Vi söker nu två Account Managers som är drivna och brinner för försäljning.

Om rollen som Account Manager

Rollerna är ersättningsrekryteringar för två av våra Account Managers vilket betyder att du kommer att ta över en befintlig kundlåda. Vi är två AM team på Blocket Jobb och söker nu en till vardera team. Blocket Jobb växer kraftigt vilket innebär att jobbet består av att förvalta och förbättra en etablerad kundlåda med köpande kunder såväl som av nykundsbearbetning. Du blir expert på att skräddarsy rekryteringslösningar för att möta kundens unika behov och bygger långsiktiga relationer genom både uppföljning och uppdatering av nya produktnyheter. Att arbeta som säljare på Blocket Jobb innebär att du säljer annonslösningar i form av platsannonser, banners och sociala medialösningar med fokus på rekrytering och employer branding.

Du kommer att arbeta med löpande försäljning och kundbearbetning genom hela säljprocessen i form av:
* Prospektering, bygga relationer med befintliga kunder samt nykundsbearbetning
* Aktivitetsansvar, du bokar dina egna möten
* Budget- och kundansvar
* Försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys

Erfarenheter

Vi söker dig som kliver in i rummet med en härlig energi och positivitet som smittar av sig! Du har jobbat med B2B försäljning i 2 år eller mer. Vi ser att du har passion för försäljning och dialogen med kunder samt att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad och prestigelös. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina samtal och möten. Du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenöriella miljöer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från annonsering eller rekryteringsbranschen men inte ett krav.

Hälsningar från rekryterande chefer!
Lisa heter jag som är chef för AM1, jag har arbetat på blocket i 5 år och jag tycker att Blocket är en grym arbetsplats! Hur är jag som person? Jag tror aldrig på att vi är fullärda, den som slutar vara nyfiken är den som givit upp. Jag vill se mig själv som strukturerad, energirik och nyfiken. Jag tror på att framgång skapas i ett tajt sammansatt team med ett tydligt mål.

Micke heter jag och är chef för AM 2, har arbetat på Blocket i 3 år. Jag letar efter en lagspelare som är driven, glad och som älskar att göra affärer. Som person är jag engagerad, lyhörd och strävar alltid efter att mina säljare ska må bra.
Men viktigast av allt tycker vi båda är att ha kul på jobbet, det är så vi når våra mål!

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Vi som jobbar här älskar försäljning! En arbetsdag på Blocket Jobb är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. Därutöver har vi affärsområden som bland annat Fordon och Bostad och våra ambitiösa tillväxtplaner innebär många nya spännande affärsmöjligheter. Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massös. Som en del av Schibstedkoncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blockets syfte är att bidra till en hållbar värld med massor av möjligheter. Det gör vi genom 250 medarbetares stora engagemang och vilja att göra skillnad. Här jobbar vi ut efter våra starka värderingar - Be brave, Let´s collaborate, Take responsibility, Create WOW & Move fast. På vårt kontor i Stockholm arbetar vi tillsammans för hållbar konsumtion, smarta tjänster och digital innovation.

Ansökan Vill du bli vår nästa stjärna? Skicka i sådana fall in din ansökan redan idag! Vi intervjuar kontinuerligt och hittar vi rätt person så kan vi komma att anställa innan sista ansökningsdatum.

Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.blocket.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.