Account Manager sökes till Blocket Jobb

Account Manager sökes till Blocket Jobb

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

I samarbete med Blocket Jobb söker vi nu Account Managers till kontoret beläget i centrala Stockholm. Blocket Jobb är Sveriges största mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. De är en del av Shibsted Media Group som är en internationell mediegrupp med 8000 anställda i 22 länder.

Som Account Manager på Blocket Jobb kommer du arbeta med att sälja Blocket Jobbs tjänster som hjälper företag att hitta personal. Du gör självständig prospektering i samråd med din säljledare och tar kontakt med företag via telefon och mail. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och du får förutsättningarna till att bli en toppsäljare!

Blocket Jobb-kontoret är beläget i centrala Stockholm och präglas av en lättsam och familjär stämning. Ödmjukhet är en gemensam faktor för samtliga medarbetare, här är Vi-känslan stark och alla arbetar tillsammans och delar med sig av sina bästa tips och trix för att lyckas i rollen.

Du erbjuds

Du erbjuds introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna att komma igång, samt kontinuerlig coachning och feedback för att bli den bästa säljaren du kan bli. Denna möjlighet är en riktig språngbräda för att bli en av de bästa i branschen!

Stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen med tydligt nästa steg från dag 1. En fantastisk arbetsplats med fina kollegor där ni stöttar varandra i er gemensamma utveckling mot samma mål.

Förmåner så som sjukvårdsförsäkring, förmånligt friskvårdsbidrag och massös. Måndagsfrukost, fredagsfika, afterwork, färsk frukt varje dag och fri tillgång till läsk och kaffe på kontoret.

Kvalifikationer

Vi tror att denna roll passar dig som tidigare arbetat med någon form av försäljning men vill utvecklas inom det. För att lyckas i denna roll tror vi att du är självgående, prestigelös och drivs av eget ansvar samt har en passion för sälj och samtal med människor. Du är en ödmjuk lagspelare som förstår att ett gott skratt räcker långt samt förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig!

Krav:

God svenska i tal och skrift
Datorvana
Tidigare erfarenhet av försäljning

Meriterande:

Erfarenhet av B2B-försäljning

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)