Vi söker en elektriker till Blisab Elteknik

Vi söker en elektriker till Blisab Elteknik

Vi söker dig som vill vara ledande montör på plats för en grupp elektriker ute hos en av våra större kunder i city. Du kommer arbeta tillsammans med vår projektledare och hjälpa till att samordna våra uppdrag.

Vem är du?

Du är en erfaren serviceelektriker som gillar och har erfarenhet av kundkontakter, att samordna och leda andra samtidigt som du själv utför servicearbeten. Du kan hålla många bollar i luften och har både en praktisk och en administrativ sida.

Hos oss finns utvecklingsmöjligheter och vi hjälper dig i din fortsatta utveckling. Du är en social person som trivs i serviceyrket och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen och att du vill vara med och forma den bästa arbetsplatsen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har B-körkort och pratar och skriver obehindrat på svenska.

Om Blisab

Vi är ett mindre elteknikföretag med hela Stor Stockholm som arbetsplats med kontor i Nacka och ett mindre platskontor i city.

Blisab arbetar aktivt med att utvecklas och ser kompetensutveckling som väldigt viktigt i en bransch som ständig utvecklas tekniskt.

Här kommer du också att ha möjlighet att påverka vår gemensamma framtid.

Vi är medlemmar i Installatörföretagen och har kollektivavtal.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka ansökan med CV till lena.lofgren@blisab.se
Mer info
Email Mejla Blisab Elteknik AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blisab.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (45 dagar kvar)