Kajkoordinator/Kafébiträde

Kajkoordinator/Kafébiträde

Blidösundsbolaget bedriver passagerartrafik i Stockholms skärgård och Mälaren. Flera fartyg går i linjetrafik för Waxholmsbolaget och andra i charter- och nöjestrafik i egen regi. Naturligtvis även ångfartyget S/S Blidösund. Vi har även ett stort bemanningsuppdrag åt Skärgårdsrederiet som är ett snabbt växande sightseeingrederi i Stockholm. På de fartyg som har kafé eller restaurang ombord driver vi dem i egen regi. Vi driver även ett vandrarhem i skärgården "Siaröfortet"

Blidösundsbolaget ingår i den internationellt verksamma koncernen Transdev. Bolaget är inne i en utvecklingsfas och söker nu en

Kajkoordinator/Kafébiträde

Tjänsten:
Den ena delen av arbetet är förlagt från måndag till torsdag. Du arbetar till stor del självständigt med varuhantering, varubeställningar och logistik till och från våra olika båtar. Arbetsplatsen utgörs ombord på våra fartyg när de ligger stilla vid kaj, kajplatserna där fartygen är förtöjda samt en del på vårt kontor.

Den andra delen av arbetet är förlagt från fredag till söndag. Här arbetar du med kafédriften ombord på en av våra skärgårdsfartyg.

Arbetet omfattar säsongen maj till augusti varför vi förutsätter att du kan arbeta under hela den perioden.

Arbetetsschemat omfattas av intensiva arbetspass en vecka och därefter en veckas ledighet

Ansvar och arbetet omfattas både av administrativa och operativa arbetsuppgifter. Gästfokus, logistik, planering och samarbete är ledord för tjänsten. Säkerhets- och miljöarbete är också självklara delar i arbetet.

Det här förväntar vi oss av dig:
För att lyckas i ditt arbete tror vi att du är ansvarsfull, noggrann, kreativ och att du är en igångsättare som strävar efter mål och avslut.

Du har erfarenhet av enklare matlagning, kassaarbete och varuhantering.

Du har en tydlig fallenhet för service och uppskattar att arbeta för att ytterligare utveckla såväl verksamheten som kundupplevelsen. Kännetecken för dig är prestigelöshet, vana att arbeta i högt tempo och att du har lätt att läsa av situationen för att göra för stunden den bästa prioriteringen.

För att passa in i vår personliga och stimulerande verksamhet är vi ganska säkra på att du är en positiv och nyfiken person.

Sista ansökningsdatum 2019–04–05

Rekryteringen sker löpande varför tillsättning av tjänsten kan bli
aktuell tidigare än sista ansökningsdag.

Anställningens omfattning Heltid

Löneform fast lön

Kontaktperson: Agneta Gustavsson
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (28 dagar kvar)