Mäklarbranschen står inför en spännande utveckling. Branschen förändras och nya aktörer och erbjudanden växer fram. Bjurfors stärker sin position och utökar verksamheten med en projektledare placerad i Stockholm. Denna roll ska säkerställa att Bjurfors fortsätter sin framgångsresa genom att aktivt driva olika utvecklingsprojekt. Projekten är kopplade till marknad/sälj, kunduppleverser och digitalisering. Tjänsten kommer innebära ett gränsöverskridande arbete med samtliga regioner inom Bjurfors Sverige och organisatoriskt tillhöra gruppen Affärsutveckling.

I rollen som projektledare ges du unika möjligheter att i en snabbrörlig miljö ta stort individuellt ansvar med bred exponering mot alla delar av organisationen och externa motparter. Projekten är högt prioriterade med tyngdpunkt på att stötta och utveckla säljorganisationen med bland annat säljprocesser, säljverktyg och rekryteringsverktyg.

För denna viktiga roll söker vi dig som har erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva projekt samt att utveckla och implementera processer. Du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning, gärna inom marknad/försäljning. Vidare är du bekväm i att hålla presentationer och tala inför större grupper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mäklarbranschen, konsultbranschen eller företag med stark säljkultur. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en franchiseorganisation.

Vi söker en driven kollega som trivs i ett högt tempo med eget ansvar och varierade arbetsuppgifter. För att lyckas i denna roll är du strukturerad, har en naturlig känsla för affärer och ett brinnande intresse för projektledning. Genom din kommunikativa och sociala förmåga skapar du goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du prestigelös och lösningsfokuserad till din natur och gillar att vara spindeln i nätet i en framåtlutad miljö där ingen dag är den andra lik.

I denna rekrytering samarbetar Bjurfors med Jerrie. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson på 0735-001387 eller sabina.svensson@jerrie.se Sök tjänsten via www.jerrie.se med bifogat CV och Personligt brev senast den 30/9. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag och grundades i mitten av 60-talet. Företaget är verksamt inom såväl den kommersiella som den privata fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 450 medarbetare och ca 70 kontor i Sverige, Spanien och Frankrike. Det är Bjurfors filosofi att vara det mest betydande mäklarföretaget på den ort där de verkar. Viktiga ledord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. För mer information se www.bjurfors.se