Konsulter inom Life Science

Konsulter inom Life Science

I över 60 år har Bjerkings medarbetare ägt företaget tillsammans. För att kunna påverka, tänka nytt, större, smartare och låta engagemanget vara motorn i varje kundprojekt. Enheten Life Science söker nu fler omtänkare som vill vara med och göra skillnad på riktigt.

Information om tjänsten

Vi söker Life Science konsulter för Bjerkings räkning. Idag består Life Science-enheten av 24 kompetenta och härliga medarbetare, alla med lång erfarenhet inom branschen. Bjerking har kontor i Stockholm och Uppsala och vi söker medarbetare till båda kontoren. Bjerking arbetar med många av de stora bolagen inom Life Science och har konsulter bland annat hos Astra Zeneca, Cytiva, Galderma, Pfizer och Valneva. Viktigast för Bjerking är att du som konsult är nöjd med ditt uppdrag och känner att du utmanas och växer i ditt kunnande.

Vi söker efter Processingenjörer, Valideringsingenjörer och Projektledare med erfarenhet från Life Science industrin. Vi söker både dig som har runt 2 år eller dig med 40 år i branschen. Vi vill hitta rätt medarbetare och tillsammans hitta rätt uppdrag för just dig!

Vi letar efter rätt person som passar in på Bjerkings värdeord:
  • Engagerande
  • Nytänkande
  • Samverkande
Bjerking erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med en vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Denna arbetsgivare vill främja ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring. Här får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du möjlighet till vinstdelning i företaget.

Information om rekryteringsprocessen

Professionals Nord söker för Bjerkings räkning Life Science konsulter. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direktanställd av Bjerking. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Bjerking i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Information gällande tjänsten

Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Stad: Stockholm, Uppsala

Urval: Löpande

Kontakt: Lucas.bryggman@professionalsnord.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!