Väg/gata/markprojektör till Bjerking!

Väg/gata/markprojektör till Bjerking!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Markprojektör på Bjerking kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta:
  • Projektering kopplat till mark, gata och väg.
  • Utförande av enklare ritningar i Autocad
Start: Mitten på augusti

Placering: Centrala Stockholm

Omfattning: Heltid

Din profil

Vi söker dig som har utbildat dig som har en civilingenjörsutbildning, högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom relevant område och som är intresserad av att jobba mot områden som väg och vatten. Som person ser vi att du är självgående, initiativtagande och driven.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjerking är ett av Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. De är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Att jobba nära kunden med en stark lokal förankring har alltid varit en självklarhet för Bjerking. De har valt att verka i huvudstadsregionen och har verksamhet i Uppsala och Stockholm där de har 400 medarbetare.