Undersköterska i hemtjänst

Undersköterska i hemtjänst

Björkhagens hemtjänst är ett privat bolag som utför hemtjänst i ordinärt boende åt äldre och funktionshindrade i stadsdelen Skarpnäck. En av våra trogna medarbetare går nu i pension och vi söker därför en ersättare. Du som söker ska ha adekvat utbildning och kommer tjänstgöra på schemalagd arbetstid dag- och helgtid.

Verksamheten har ett mycket gott renommé och vi ställer därför höga krav på dem vi anställer för att kvalitén på vårt arbete ska kvarstå. Vi arbetar nära våra kunder med personligt engagemang och hjärta. Vi vill göra det lilla extra och sätter alltid kunden i fokus. Du som söker ska vara lyhörd inför vårdtagarnas olika behov samt ha en positiv inställning till arbetet och bidra till ett gott arbetsklimat. Du ska vara serviceinriktad, flexibel och känna stort ansvar för ditt arbete. Du ska behärska svenska i tal och skrift samt inneha B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresset av att jobba med äldre.

Tjänsten är en tillsvidaranställning och vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Hjälpa vårdtagare med beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen. Inneha ett helhetsansvar för vårdtagararens välmående. Rapportera förändringar i vårdbehov och/eller hälsotillstånd till arbetsledaren. Utföra arbestuppgifter enligt delegation, medicingivning samt dokumentation.

Låter det som ett arbete för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan till. info@bjorkhagenshemtjanst.se

Rekryteringen sker fortlöpnade, endast ansökningar med efterfrågade kvalifikationer kommer att hanteras.

Margaretha Holmström
Björkhagens hemtjänst
Malmövägen 38 tel 08 410 75 451
121 49 Johanneshov
Mer info
Kontaktperson Margaretha Holmström
Telefon 08 410 75 451
Email Mejla Margaretha Holmström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bjorkhagenshemtjanst.se/omoss.htm
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)