Söker du ett meriterande arbete inom mötesbokning och telemarketing?

Söker du ett meriterande arbete inom mötesbokning och telemarketing?

Är du duktig på att prata i telefon och vill utveckla din kompetens inom sälj samtidigt som du befinner dig på Stockholms roligaste arbetsplats? Då ska du söka den här tjänsten redan idag!

Sammanfattning
Nu söker vi på Bisnis Partner Group en duktig mötesbokare med god telefonvana. Du kommer att bli en del av ett härligt, glatt och drivet gäng som håller till vid St Eriksplans i Stockholm. Med moderna och skräddarsydda lösningar erbjuder vi väldigt tids- och kostnadseffektiva tjänster till företagare.

Arbetsuppgifter
Som projektansvarig kommer du att ringa ifrån färdiga listor i företagets CRM-system och boka in möten åt företagets kunder. Genom mötesbokningen hjälper du företagets kunder att hitta sina framtida kunder samt stärka företagens marknadsnärvaro. Du kommer även att arbeta med telemarketing, som också sker genom deras CRM-system, via integrerad telefoni.

Du kommer till exempel att:

  • Ringa och boka möten åt beställande kunder
  • Arbeta med telemarketing och stärka dina kunders marknadsnärvaro
  • Vara med och projektleda uppdrag till våra kunders räkning sälj och mötesbokning

Tjänsten passar dig som har god telefonvana och som har någon form av telefonibakgrund. Du kommer att få en introduktion i ditt arbete i form av bland annat säljutbildningar och andra aktiviteter. Du kommer att ges alla verktyg du behöver för att lyckas och utvecklas i din roll och som säljare. Du är en person som vill utveckla din kompetens inom sälj och visar du potential och engagemang kan du snabbt avancera positionsmässigt.


Vi söker dig som

  • Har någon form av telefonibakgrund
  • Är hungrig och vill utveckla dig inom sälj

Det är meriterande om du
  • Har tidigare erfarenhet inom försäljning och framförallt mötesbokning
Som person är du driven, framåt och har en tuff mentalitet.
Du har härlig energi och gillar att tävla. Alla i teamet brinner för kundkontakt vilket även du ska göra. Du är orädd, älskar att prata med nya människor och är bekväm med telefonen som arbetsverktyg.

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid (kontorstid)
  • Placering: St Eriksplan, Stockholm
  • Fast grundlön + rörlig provision och bonussystem

Intervjuer gör löpandes med intressanta kandidater, så skicka in din ansökan nu på en gång om du tycker det verkar spännande och vill vara med och jobba i vårt härliga gäng!
Mer info
Kontaktperson Albert Boschetto
Telefon 0735390358
Email Mejla Albert Boschetto
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bisnis.se
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bisnis Partner Group startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012 när vi var färdiga med vår grund. Men moderna och skräddarsydda lösningar för våra kunder kan vi erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till dig som företagare. Vi hjälper våra kunder att enkelt kunna ansluta sig till de bästa tjänsterna och produkter som finns och enkelt få tillgång till de mest effektiva och moderna sälj- och marknadskanalerna som kanske kan vara svåra att sätta upp själv.