Key Account Manager till Bioteria

Key Account Manager till Bioteria

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vill du arbeta i en växande organisation inom en expansiv marknad? Vill du dessutom arbeta med produkter med stark miljöprofil och som ligger i absolut framkant? Då kan tjänsten som Key Account Manager på Bioteria vara rätt tjänst för dig!

Bioteria är just nu inne i en spännande tillväxtfas vilket skapar stora möjligheter för personalen att utvecklas. På Bioteria sätts medarbetaren i fokus. Personalen är Bioterias viktigaste tillgång vilket gör att det investeras i personalens välbefinnande med många olika förmåner. Hos Bioteria blir du en del av ett företag som värnar om goda kulturbeteenden. Du erbjuds ett arbete som varje dag får dig att känna dig viktig. För Bioteria, för samhället och vår planet.

Bioteria är ett miljöteknikföretag som infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen. Om du delar denna framtidstro - och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen så är du rätt person för jobbet.

I din roll som Key Account Manager kommer du att sälja biotekniska systemlösningar med stark miljöprofil inom fettavskiljning, storköksventilation och avfallshantering. Du kommer att bearbeta kunder inom hotell, snabbmatskedjor, restauranger samt privata och statliga fastighetsbolag. Du kommer att ha ett stort eget ansvar men känner dig aldrig ensam då vi på Bioteria arbetar nära varandra och sätter laget före jaget. Du har ett tätt samarbete med Försäljningschef och övriga i säljteamet där ni har ett gemensamt ansvar att vårda och utveckla våra kundrelationer.

Personprofil

I den här rollen söker vi en duktig säljare som är van att jobba självständigt ute på fältet. Har du erfarenhet från branscher inom fastighet, VVS, bygg eller industrisektorn är detta meriterande men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du är en lagspelare som dessutom är en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt viljan att utvecklas och lyckas i din roll Vi ser även till egenskaper såsom:
  • Du har ett stort affärsfokus, är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med dina kunder.
  • Som person är du både nyfiken, ambitiös, ödmjuk och prestigelös.
  • Du är noggrann, strukturerad och planerar dina dagar på ett både smart och tidseffektivt sätt.
Lämplig bostadsort är i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Övrigt

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se

Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mattias Söderberg
Email Mejla Mattias Söderberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fett framstår mer och mer som en av västvärlden största utmaningar, dels som samhällsproblem, dels som miljöproblem. Bioteria Technologies AB är ett modernt bioteknikföretag som ägnat de senaste 20 åren åt att söka miljövänliga lösningar på fettproblemet - lösningar som samtidigt eliminerar hela den kedja av samhälls- och miljöproblem som följer i fettets spår. Läs mer på https://bioteria.com/

Sökord: bioteria, miljöteknik, bioteknik, avfall, systemlösningar, miljöhus, biobod, bygg, vvs, fastigheter, fettavskiljare, ventilation, storkök, regionssäljare, specialistsäljare, key account manager, befintliga kunder, account manager.