Strategisk mjukvaruutvecklare

Strategisk mjukvaruutvecklare


Strategisk mjukvaruutvecklare
Stockholm

På Bioteria är vi övertygade om att framtidens gröna teknik kommer att innebära lösningar för planetens miljöproblem. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för våra kunder. För miljön. För plånboken. För samhället i stort. 

Bioteria är världsledande inom biotekniska lösningar för fettproblem och effektiv waste management. Vi utvecklar och marknadsför produkter och tjänster inom fettavskiljning, avfallshantering och storköksventilation. Vi erbjuder våra kunder kunskap genom hela kedjan från konsultation, projektering, tillverkning, installation, drift och underhåll. 2021 lanserade Bioteria - Smart Bioremote - som revolutionerade branschen med uppkopplade system. Smart Bioremote innebär fjärrövervakning och fjärrstyrning av fettavskiljare, ventilationssystem och avfallsutrymmen - men även våra biosystem.  

Arbetsuppgifter 
I rollen som strategisk mjukvaruutvecklare blir du ansvarig för strategi och utveckling av Smart Bioremote, ett arbete som påbörjats och där vi nu vill ha in någon som
tar projektet vidare från IoT till machine learning och AI. Du kommer även ansvara för strategi och utveckling av sensordata samt delar av vår anläggningswebb där sensordata hanteras. Du kommer ingå i BISC (Business Innovation and Specialist Circle) där du arbetar i nära samarbete med innovationsgruppen som utgår från vårt huvudkontor i Arninge.

 

"Vår framtidsvision är att Bioteria ska vara en naturlig och ledande del i det uthålliga samhällsbyggandet och ta en ledande roll inom waste water och waste management med särskilt fokus på fastigheter och verksamheter som hanterar livsmedel. 

Bioteria är ett nytänkande och innovativt företag i en traditionell bransch. Ett framgångsrikt företag byggs av medarbetare som mår bra. För oss är glädje och passion viktigt och att vi jobbar tillsammans mot våra mål. Vi ingår alla i ett lag och har en gemensam spelidé. Med en stark företagskultur där alla ska känna att de får plats kan vi åstadkomma nästan vad som helst."

- Charlotta Buch, Head of Innovation and Scientific affairs

 

Din profil
Du som söker har troligtvis erfarenhet av en likvärdig roll eller ser detta som ett naturligt nästa steg i din karriärsutveckling. Vi tror att du har en bred teknisk förståelse och har erfarenhet av att arbeta med kretskort och/eller sensorer.  Du har en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av programmering inom följande språk:

  • PHP (och HTML / CSS) 
  • Angular (2+ AngularJS)

Vi tror att du även jobbat med:

  • Java 
  • NGINX 
  • MySQL eller annan relationsdatabas
  • AWS (EC2, RDS etc.) 
  • GIT 
  • Netsuite, arbetat med "flöden" samt suitescript
  • Rest APIer

 

Som person är du självständig, organiserad och resultatinriktad och har vana av att driva projekt från början till slut. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet, goda språkkunskaper i svenska och engelska och är van vid att arbeta med digitala affärssystem.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720-762334, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Bioteria Technologies
Fett framstår mer och mer som en av västvärlden största utmaningar, dels som samhällsproblem, dels som miljöproblem. Bioteria Technologies AB är ett modernt bioteknikföretag som ägnat de senaste 20 åren åt att söka miljövänliga lösningar på fettproblemet - lösningar som samtidigt eliminerar hela den kedja av samhälls- och miljöproblem som följer i fettets spår. Vår bioteknik innebär att speciellt utvalda mikroorganismer konsumerar fettet på plats, under kontrollerade former. Detta angriper problemet vid roten och reducerar därmed behovet av alla de kostsamma strategier som idag används för att lösa det.

Läs mer om bolaget på www.bioteria.com

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 nov 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!