Bioservo Technologies söker en Global Key Account Manager

Bioservo Technologies söker en Global Key Account Manager

Vår nya arbetskamrat vill arbeta med internationell försäljning hos ett av Sveriges mest innovativa forsknings och utvecklingsföretag. Du tycker det är viktigt att produkterna och systemen du erbjuder dina kunder skapar hållbara arbetsplatser med starkare och friskare medarbetare.

Bioservo har utvecklat Ironhand®, en robothandske (aktivt exoskelett) som stärker det mänskliga greppet, förhindrar framtida skador och felaktiga belastningar och minskar sjukfrånvaro och kostnader. Vi samarbetar bl.a. med NASA och är det enda företag i världen som kan erbjuda denna produkt med tillhörande system. Nästan alla av våra kunder tillhör Fortune 50 företagen i världen.

OM TJÄNSTEN - ANSVAR OCH UPPGIFTER
Som Key Account Manager kommer du att ansvara för vår försäljning i Europa med fokus på Tyskland och Frankrike men även USA. Våra kunder är verksamma inom flyg, rymd och bilindustrin. Du erbjuder dem dels Ironhand® och dels en s.k. assessment, vilket innebär att de får testa våra produkter under en kortare eller längre tidperiod. Med underlag från testerna så samlar vi in data och kan ge kunden digitala ergonomiska riskbedömningar på företagets anställda.

I rollen som Global KAM ansvarar du för att driva hela säljprocessen från test, implementation till att teckna långsiktiga kundavtal. Du utvecklar Bioservos affär i en global marknad för att nå uppsatta försäljningsmål och lönsamhetskrav. Du sitter tillsammans med övriga kollegor i Kista och rapporterar till vår sälj -och marknadschef.

Bioservo technologies erbjuder
  • En internationell tjänst där du erbjuder världsledande företag produkter och tjänster som ligger i i teknikens absoluta framkant
  • Möjlighet att få vara med att vidareutveckla ett framgångsrikt bolag med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar i ett kunskapsintensivt företag
  • En chans att självständigt bygga vidare på en marknad med starka tillväxt- och utvecklingsmöjligheter
  • En miljö med mycket kompetenta, lojala, engagerade och trevliga arbetskollegor
OM DIG - EGENSKAPER OCH FÖRMÅGOR
För att vara framgångsrik som KAM hos oss tror vi att du har säljerfarenhet från försäljning av tekniska/komplexa lösningar, erfarenhet från automotive eller flygindustrin, kunskap om IT-system och erfarenhet från digitala affärer ser vi som meriterande. Det är även viktigt att du är beredd på att anta utmaningen att arbeta internationellt med kontinuerliga resor - främst inom Europa och USA.
  • Minst 5 års som KAM inom teknisk försäljning
  • Du gillar att arbeta med längre säljcykler
  • Du är både pedagogisk och analytisk
  • Teknisk förståelse och utbildning på högskolenivå eller motsvarande
  • Mycket god affärsengelska i tal och skrift, tyska och franska är meriterande
Kortfattat så söker dig med ett brinnande engagemang för tekniskt avancerade hjälpmedel som vill vara med och utvecklas tillsammans med Bioservoa.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys konsult Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher, på tel.: 076-525 90 16 eller via mail: christopher.thorstrand@salesonly.se Alla ansökningar och kontakt behandlas konfidentiellt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan.

Bioservo är ett ungt, innovativt företag med spjutspetsteknologi som utvecklar robotikbaserade, muskelstärkande produkter som ökar greppstyrkan och minskar muskelbelastningen för användning inom Industri samt hälso- och sjukvårdsområdet. Bioservo, sprunget ur KTH och Karolinska Sjukhuset, har sitt huvudkontor i Kista. Bioservo har skrivit avtal med General Motors och Nasa, har blivit utvalda dels som ett av de 20 mest innovativa företagen i Sverige och dels av Europeiska Unionen att ingå i ett flertal tekniska konsortium för att utveckla morgondagens tekniklösningar. Genom högteknologiska utvecklingsprojekt har Bioservo tagit sin patenterade teknik till en helt ny nivå, och arbetar nu med en mycket ambitiös global lansering för sin produkt Ironhand som i första hand riktas mot industriföretag. Då Bioservo våren 2017 noterades på Nasdaq First North i Stockholm och nyligen i mycket hård konkurrens tilldelades ett bidrag på 2,3 miljoner euro från EU står de starkt rustade för en fortsatt global expansion.

Bioservo Technologies ser sina medarbetare som den främsta drivkraften. Företaget har ett dynamiskt team och företagskulturen bygger på professionalism, engagemang och kundnytta.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)