Mjuk säljare till mjukt bolag!

Mjuk säljare till mjukt bolag!

Har du någonsin funderat på hur det skulle vara att arbeta på ett företag där du varje måndag får starta veckan på bästa sätt - nämligen med en frukost tillsammans med dina fantastiska kollegor. Självklart kommer ni att prata jobb, men det är också viktigt med en mjukstart för att inte chocka kroppen, dina kollegor vill ju så klart höra hur du mår och hur din helg har varit, helt enkelt för att dom bryr sig. Vi är för närvarande "Team fralla och kaffe", men vi står med öppna armar och väntar på någon som verkligen vill utmana oss vid frukostbordet.

Du kanske är en person som fortfarande har enormt driv och engagemang men som sakta börjat tröttna på din egen röst efter alla kalla samtal, kört samma pitch i flera år samtidigt som du varje dag räknat hur många samtal du gjort. Du kanske är en av dom som inte tror att mest alltid behöver betyda bäst? Det kan ju faktiskt vara så att ett annorlunda Linkedin-meddelande, ett nätverksmingel eller en kräftskiva i Dalarna kan generera fler och bättre kunder än du någonsin lyckats dra in över telefon?

Är du en säljare som älskar administration och CRM? Nej, tänkte väl det! Därför har vi på Biolit helt enkelt valt att hoppa över den biten. Självklart har vi koll ändå, men vi gillar faktiskt att göra saker lite annorlunda, lite vilda western kan tyckas, men vi har insett att lite pang pang har gjort oss gott och vi lär dig mer än gärna alla våra knep för att pricka rätt.

Är du en person som är rädd för att göra fel? Hmm, då kanske vi inte är rätt för dig ändå. Vi älskar att göra fel, för då vet vi att vi lär oss. Träning ger färdighet och om vi aldrig tränar, hur ska vi då veta om vi blir bättre?

Varannan fredag vill vi gå in i helgen med en bra feeling, därför anordnar vi en gemensam vinlunch där vi träffas, stänger veckan och öppnar upp diskussioner för helgens oändliga möjligheter. Självklart kommer alkoholfria alternativ erbjudas till dig som kör bil eller som ska cykla hem på din nyinköpta racer.

Känner du att du passar in på ovan beskrivning och att ditt tänk går hand i hand med hur vi anser att man driver ett företag? Läs lite om rollen och övriga kriterier längre ner och släng in en ansökan så hoppas jag att vi snart kan träffas.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Jo förresten, du kanske inte känner till oss sedan tidigare, då kan jag berätta att vi heter Biolit och att vi är ett konsultbolag som erbjuder kvalificerade tjänster inom IT och teknik. Vi brinner för att hjälpa våra kunder med filosofin att kompetensen är avgörande, vi tillsätter alltid rätt konsult på rätt plats.

I rollen som Account Manager kommer du främst att:
  • Skapa och utveckla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder.
  • Ansvara för kundavtal, kundrelationer och affärsutveckling utifrån individuell säljbudget.
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslutad affär, och samtidigt arbeta nära rekryterare samt konsulter.
KRAV PÅ PERSON
Vi söker dig som är engagerad, lösningsorienterad och nyfiken på affärer. Du är en driven och kreativ säljare som tycker om att arbeta med människor. Du har arbetat med liknande tjänsteförsäljning tidigare, gärna från konsultbranschen eller inom IT. Akademisk utbildning väger tungt, men är inte avgörande för den här tjänsten, vi anser att rätt person för oss är viktigare än en specifik utbildning. Dock vill vi gärna att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska.

Om du inte varit inne på vår hemsida än kan jag berätta att våra kunder lever och verkar i olika branscher; Finans, Telekom, Media, Gaming mm. Du kanske redan är verksam i någon av dessa branscher, eller kanske drömmer om att få arbeta med kunder inom tex Gaming? Säg till så löser vi det, vi tror att man blir bäst inom det område man tycker är kul.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Sveavägen 52, 5 tr, 111 34 Stockholm.

Förmåner:
Fast lön med provision + årsbonus
Gymkort
30 dagar semester
Två konferensresor per år (självklart lämnar du plånboken hemma)
Hög tjänstepension
SL-kort

Företagspresentation
Biolit har sedan 2011 varit en växande och transparent organisation med fokus på individen. Hos oss arbetar några utav de bästa inom sitt område, de har djupt tekniskt kunnande i kombination med hög social kompetens, utan vassa armbågar. Vi anser att med rätt kompetens, mjuka värden och högt i tak kunna skapa något fast och bestående. Våra ledord; stolthet, glädje och frihet genomsyras i hela organisationen och är vår drivkraft för att våra anställda ska trivas.

Biolit har idag 50 anställda, ca 20 % kvinnor. Hos oss arbetar hälften med utveckling och hälften med test, alla seniora och tekniskt inriktade. Vi är ett oberoende, privatägt bolag med en medelålder på 36 år och låg personalomsättning. 2019, 2018 och 2017 blev Biolit ett Gasellföretag. Årligen skänker vi pengar till välgörenhet baserat på bolagets omsättning, 2019 omsatte Biolit 160 milj. Läs mer på www.biolit.se.

Sökord: Account Manager, Key Account Manager, försäljning, sälj, säljare, konsult, konsulttjänster, IT, Gasellföretag, finans, ekonomi, business developer, systemutveckling, test, front end, business intelligence, projektledning, scrum masters, kravhantering.

Om performiq
I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.